Siirry sisältöön

Uutiset

Vastuullisuuteen panostaminen on yrittäjälle investointi

Vastuullisuus on yritysmaailmassa nykyisin tärkeä kilpailuetu ja kiinteä osa monen kannattavan yrityksen toimintaa. Miten vastuullisuuden huomioiminen voisi tukea teitä yrityksen kasvussa? Asiantuntijamme auttavat sinua eteenpäin!

Tutustu vastuullisuuspalveluumme Kasvua ja kehitystä -sivuillamme!

Monelle yksinyrittäjälle tai pienyrityksen omistajalle vastuullisuus voi tuntua asialta, joka kuuluu isompien yritysten hoidettavaksi. Jokaisen yrityksen kannattaa kuitenkin astua vastuullisemmalle polulle ensin pienin, itselle sopivin askelin, muistuttaa asiakkuuspäällikkömme Timo Huttunen.

”Vastuullisuuden huomioiminen voi auttaa sinua menestymään yhä paremmin pitkällä aikavälillä. Tärkein viestimme yrityksille onkin, että vastuullisuuteen panostaminen ei ole kuluerä, vaan investointi”, hän vinkkaa.

Puvuntakkiin sonnustautunut mies osoittaa kynällä tummahiuksista naista, joka pyytää puheenvuoro workshopissa.
Missä asioissa teidän yrityksenne voisi toimia vastuullisemmin?

Vastuullisuus käsittää sosiaalisen, taloudellisen ja ympäristövastuun. Sosiaalinen vastuu sisältää työnantajavelvoitteisiin panostamista ja työnantajamielikuvan nostamista. Taloudellisessa vastuussa taas keskitytään muun muassa yrityksen kilpailukyvystä huolehtimiseen pitkäjänteisesti. Vastuullisuuden alueista monille tutuin, ympäristövastuu, viestii yrityksestä, sen arvoista ja toimintatavoista.

”Näitä kolmea osa-aluetta ei voi erottaa toisistaan, mutta niitä voidaan tarkastella omina kehityskohteinaan. Meidän tehtävämme on auttaa yrityksiä hahmottamaan tätä kokonaisuutta.”

Vastuullisuuspalvelussa asiantuntijamme arvioivat vastuullisuuden nykytilan, asettavat tavoitetason ja tekevät toimenpidesuunnitelman yhdessä yrittäjien kanssa.

Kaikki palvelumme ovat maksuttomia.