Meiltä maailmalle – menesty kansainvälisesti.

Turussa on tehty kansainvälistä kauppaa jo vuodesta 1229. Business Turun kansainvälistymisen palvelut ovat apunasi maailmanvalloitusmatkallasi.

 

Kasvun ja kansainvälistymisen asiantuntijana Business Turku tarjoaa tarvitsemasi aina kansainvälisestä osaamisesta oikeiden yhteistyökumppaneiden ja kontaktien löytämiseen – sekä Suomesta että maailmalta.

Maksuttomat ja asiantuntevat palvelumme ovat seudun kaikkien yritysten käytettävissä.

Autamme yritystäsi ottamaan tarvittavat askeleet eteenpäin. Tuemme sinua esimerkiksi rahoitusneuvonnalla, laajoilla kumppanuuksilla sekä markkinatiedolla.

Finnvera, BF, ELY vai jokin ihan muu? Autamme löytämään sopivimmat rahoitusmahdollisuudet ja neuvomme niiden hakemisessa.

Etsi ja löydä maailmalta kontaktit, jotka ovat elintärkeitä toiminnan laajentumisen kannalta. Käytössäsi ovat Business Turun koordinoimat laajemmat sekä asiantuntijoidemme verkostot.

Kohteena Eurooppa?

Olemme suora linkkisi Euroopan laajuiseen verkostoon (Enterprise Europe Network, EEN), joka tarjoaa kansainvälistymispalveluita pk-yrityksille.

  1. Ota yhteyttä kasvuvalmentajaamme
  2. Kartoitamme kanssasi kyvykkyytenne ja tarpeenne
  3. Annamme tarpeen mukaista konkreettista apua saavuttaaksenne seuraavan askeleen

Vaihtoehtoina voi olla apu kartoittamaan sopivia kumppaneita Yrityskontaktipörssin avulla. Olemme myös sparrikumppanis valmistautuessasi luomaan uusia kontakteja esim. Yrityskontaktitapahtumissa.

Business Turku avaa ovia maailman markkinoille. Tarjoamme täsmävinkkejä sekä laajempia katsauksia eri maiden markkinoihin liittyen.

Kauttamme olet osa jotain suurempaa.

Business Turku yhdessä Turun kauppakamarin ja Varsinais-Suomen Yrittäjien kanssa on yhdistänyt kansainvälistymispalvelujaan maailmanlaajuisen World Trade Center -verkoston alle. WTC Turun kattavaan palvelutarjontaan kuuluu:

  • Markkinakatsauksia vaihtuviin kohdemaihin
  • Tietoa kansainvälistymisen tueksi
  • Yritysvierailuja kotimaassa ja ulkomailla
  • Etuja WTC-klubeissa ja -hotelleissa ympäri maailmaa
  • … ja paljon muuta!

Olemme apunasi etsiessäsi lisäkäsiä ja uutta huippuosaamista. Autamme yrityksiä tavoittamaan erityisasiantuntijat, tutkijat ja opiskelijat niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Kauttamme saat myös tukea rekrymarkkinointiin.

Rekrytoitko kansainvälisesti?

Olemme osa laajempaa kansallista verkostoa. Business Finlandin koordinoiman Work in Finland -sivuston kautta löydät työnantajalle suunnattua tietoa ja palveluja kansainväliseen rekrytointiin.

Suunnitellaanko matkaanne pidemmälle?

Business Turku avaa ovia maailman markkinoille. Tarjoamme täsmävinkkejä sekä laajempia katsauksia eri maiden markkinoihin liittyen.