Turbovaihteella kestävään kasvuun

Olitpa sitten kasvun kynnyksellä tai jo vakiintunut toimija, asiantuntijamme tarjoavat sinulle ilmaista ja laadukasta tukea. Täältä pesee veto-, työntö- ja vipuvoimaa! 

 

Kestävä kasvu tarkoittaa meille taloudellista kehitystä, joka ottaa huomioon ympäristön ja yhteiskunnan hyvinvoinnin. Kestävä kasvu edellyttää jatkuvaa innovointia ja teknologian kehitystä, jotka tukevat ympäristöystävällisiä ratkaisuja ja resurssien tehokasta käyttöä.

Tarjoamme businessvainua kasvuun, innovaatioihin ja yhteistyöhön juuri sinulle!

Hyödy rahoitusneuvonnasta

Finnvera, BF, ELY vai jokin ihan muu? Autamme löytämään sopivimmat rahoitusmahdollisuudet ja neuvomme niiden hakemisessa.  

Kiinnity tehokkaaseen verkostoon

Kauttamme voit päästä mukaan jo olemassa olevaan arvoketjuun. Voit myös haastaa meitä rakentamaan kokonaan uusia verkostoja.

Menesty kansainvälisesti 

Business Turku avaa ovia maailman markkinoille. Business Turun asiantuntijat laajoine verkostoineen ja valmiine ratkaisuineen ovat apunasi kansainvälistymisessä.

Kehittäjäkumppaneita tarjolla  

10 000 € tuki kehitystyöhön auttaa polkaisemaan tuotekehityksen ja innovaatiotoiminnan käyntiin. Meidän kauttamme kuulet tästäkin kasvupalvelusta lisää.

Neuvontaa kasvuun ja kehittämiseen 

Etkö oikein tiedä mistä lähteä liikkeelle? Kartoitamme yhdessä kanssasi tilanteen ja etsimme oikean suunnan ja seuraavat askeleet.

Tukea ja palveluita digitalisaatioon

Tarjoamme palveluita ja tukea digitalisaation kehittämiselle. Meidän kauttamme voit saada jopa 80-100% tukea kehitykseen.

Aina saa laittaa postia

Etkö oikein tiedä mistä lähteä liikkeelle? Kartoitamme yhdessä kanssasi tilanteen ja etsimme oikean suunnan ja seuraavat askeleet.