Sijoitu Turun seudulle – täällä luodaan tulevaisuutta.

Turun seutu on rohkeiden ja tulevaisuuteen katsovien paikka. Olemmehan Suomen historian ja monien innovaatioiden alkupaikka.

Business Turun asiantuntijat ovat apunasi matkallasi tänne sekä potkimassa vauhtia kohti kasvua ja kansainvälistymistä.

 

Sijaintimme on täydellinen, olet sitten hakemassa uutta liiketoimintaa Suomesta tai ottamassa seuraavia askelia kohti kansainvälisiä vesiä. Näkymättömät kuntien rajat tarkoittavat sinulle mutkatonta ja nopeaa toimintaa mitä tulee lupa-asioihin tai osaajien saamiseen.

Turun seudulle tultuasi pääset nauttimaan myös muista Business Turun maksuttomista kasvun palveluista.

Tietoa markkinoista ja mahdollisuuksista

Turku on vahvassa kasvussa ihan tilastollisestikin. Olemme apunasi etsiessäsi tietoa markkinoista, kilpailijoista tai vaikka osaajapoolista.

Toimitilat ja tontit

Liikkeelle voi lähteä pienesti co-working tilalla tai suuresti toiminnallesi sopivalla tontilla. Kauttamme löydät kontaktit näihin ja kaikkeen siltä väliltä.

Avainhenkilöt ja ydintiimi

Turku on täynnä osaajia. Olemme suora linkkisi korkeakouluihin sekä luotettuihin paikallisiin suorarekrytoinnin ammattilaisiin.

Hyödy verkostoista

Kaipaatko kontakteja liiketoiminnan kehittämiseen, vauhdittamiseen tai laajentamiseen? Yhdistämme sinut mielellämme oikeisiin henkilöihin ja verkostoihin.

Liiketoiminnan kestävä kehitys

Olitpa sitten kasvun kynnyksellä tai jo vakiintunut toimija, asiantuntijamme tarjoavat sinulle ilmaista ja laadukasta tukea liiketoimintasi kestävään kehittämiseen.

Turusta hyppy maailmalle?

Turusta on helppo ponkaista maailmalle.
Saatat tarvita matkallesi oikeita kumppaneita, vienti- ja markkinatietoa, uutta osaamista tai kompassia.

Katsotaanko miten sovitte Turun kanssa yhteen?

Olemme auttaneet useita yrityksiä sijoittumaan Turkuun tai sen lähiseudulle. Oli tarpeesi pieni tai suuri – aina saa laittaa postia.

Turun seudulla on tilaa uusille rohkeille toimijoille. Kansainvälistä markkinointityötä tehdään investinturku.com -sivuston kautta.