Tämä saavutettavuusseloste koskee Business Turku Oy:n ylläpitämää verkkosivustoa businessturku.fi. Verkkosivusto on julkaistu 18.11.2020. Saavutettavuusseloste on laadittu 2.12.2020 ja päivitetty 1.11.2023.

Sivusto on suunniteltu vastaamaan saavutettavuusvaatimuksia (WCAG 2.1 –kriteeristön AA-taso). Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Sivusto täyttää pääosin kriittiset saavutettavuusvaatimukset (WCAG 2.1 –kriteeristön AA-taso).

Ei saavutettava sisältö

Havaittava: Aikasidonnainen media

Sivuilla olevista videoista puuttuu suomenkielinen tekstitys

Sivuilla

on esittelyvideoita, joista puuttuu suomenkielinen tekstitys ja ääni.  Videot on suunnattu kansainväliselle yleisölle ja niiden sisältö on pääosin kerrottu myös sivujen tekstiosassa. Lisätietoja toimialasta antavat kullakin sivulla mainitut yhteyshenkilöt.

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty

1.2.2 Tekstitys (tallennettu) A

Huomasitko muun saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille sähköpostitse osoitteeseen viestinta@turkubusinessregion.com. 

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi