Sijaintimme kartalla ja miten pääset meille

Business Turku Oy palvelee osoitteessa Joukahaisenkatu 3, Turku

 
ICT-Cityn julkisivu

Yritysneuvonta ja muut palvelut

Business Turun yritysneuvonnan ja muita palveluita löydät Turun Kupittaalta ICT-Citystä osoitteesta Joukahaisenkatu 3, Turku. Katso sijainti kartalla. Sisäänkäynti on ICT-Cityn pääovesta. Toimistomme on A-portaan neljännessä kerroksessa. Kulku on esteetön.

Huomaathan että tapaamisten yritysneuvojien ja kasvuvalmentajien kanssa täytyy olla ennalta sovittuja. Varaa ensimmäinen tapaaminen tästä.

Kun tulet sisään pääovesta, löydät portaat ja hissin oikealta läheltä aulan Hylje-taideteosta. Portaiden lisäksi ylemmälle tasolle pääsee luiskaa pitkin.

SparkUp

SparkUp startup-yhteisö toimii ElectroCityssä, osoitteessa Tykistokatu 4B, Turku. Katso SparkUpin sijainti kartalla. Ovelle on portaat. Esteetön kulku SparkUpiin on A-portaan kautta (ICT-Cityn puoleisessa päädyssä). Tarkempaa tietoa estettömästä saapumisesta voit lukea SparkUpin sivustolta.

Sisäänkäynnit kartalla

yritysneuvonnan ja SparkUp sisäänkäynnit karttakuvassa
Business Turku Oy:n tiloihin tullaan ICT-Cityn pääovesta. SparkUpin sisäänkäynti on ElectroCity-rakennuksen kulmasta. Esteetön kulku SparkUpiin on A-portaan kautta rakennuksen toiselta puolelta.

Julkinen liikenne ja pyöräily

Turun Kupittaalle on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Lähimmat bussipysäkit ovat Kupittaan asema Tykistökadun varrella (linjat 32, 42 ja 53) sekä Datacity Lemminkäisenkadun varrella (linjat 32A, 60 ja 221). Katso sopiva yhteys Fölin reittioppaasta.

Polkupyörille on hyvin tilaa sekä SparkUpin ulko-oven läheisyydessä että ElectroCityn ja ICT-Cityn välisellä piha-alueella. Samalla piha-alueella on myös kaupunkipyörien eli föllärien pyöräasema. Föllärit ovat käytössä keväästä lokakuun loppuun.

Pysäköinti

Pysäköintiä hoitaa Aimo Park. Uudessa ParkCityssä (Joukahaisenkatu 8) on runsaasti pysäköintitilaa. Muita pysäköintimahdollisuuksia voit hakea Aimo Parkin sivustolta.