Siirry sisältöön

Uutiset

Kasvuhakuinen yritys, hae mukaan sparrausohjelmaan!

Turun ja Salon seudun Kasvupolku®-ohjelman haku on nyt auki. Kasvupolku-ohjelma yhdistää yrittäjät, sparraajat ja yhteistyökumppanit, tavoitteena synnyttää uusia ideoita ja kontakteja yritysten kehittymisen moottoriksi.

Turun ja Salon seudun Kasvupolku on maksuton sparrausohjelma turkulaisille ja salolaisille yrityksille, joilla on y-tunnus ja aitoa kehittymisintoa. Turku Science Park Oy on mukana Kasvupolulla tukemassa paikallisia kasvuyrityksiä.

”Jos teillä on yrityksessänne kasvuhalukkuutta, kannattaa tämä tilaisuus hyödyntää ehdottomasti! Kasvupolku on tehokas tapa saada sparrausta juuri teidän kasvukohtiinne eri bisnesalueiden ammattilaisilta. Turun ja Salon seudun Kasvupolun lisäksi voit saada syvällistä sparrausta teemakohtaisissa Kasvupoluissa. Ohjelman aikana saat myös laajennettua omia verkostojasi ja lisänäkyvyyttä”, innostaa kasvuvalmentaja John Holmberg Turku Science Park Oy:stä.

Kasvupolku-ohjelmiin osallistuneista yrityksistä 96% kokeekin, että prosessiin käytetty aika oli kannattavaa tai erittäin kannattavaa.

Kasvupolku-ohjelmassa yritykset saavat:

  • 6-7 yritykselle kohdistettu asiantuntijatapaamista
  • Yhdessä oppimista eri teemoista vertaisten kanssa
  • Vinkkejä pitchauksen kehittämiseen
  • Inspiraatiota ja intoa tekemiseen
  • Kontakteja ja yhteistyömahdollisuuksia kasvun tueksi

Yrittäjille maksuttoman sparrauksen mahdollistavat Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit yhdessä Kasvupolku-kumppaneiden kanssa.

Turun ja Salon seudun Kasvupolun kumppanit ovat Turku Science Park Oy ja Yrityssalo Oy.

Haku Turun ja Salon seudun Kasvupolkuun on auki 14.2.-21.3.2023.*
Tutustu prosessiin ja hae mukaan!

*Varaudu hakulomakkeen täyttämiseen hyvin (kesto 1-2 tuntia). Hakulomake toimii alkuvaiheen kasvuyritysanalyysinä, jotta löydämme juuri oikeat sparraajat ohjelmaan valituille yrityksille.

Lue lisää aiemmasta uutisestamme Kasvuhakuinen yritys: hae mukaan sparrausohjelmaan!

Lisätietoja:

John Holmberg
Kasvuvalmentaja
Turku Science Park Oy
010 321 8870
john.holmberg@turkubusinessregion.com

Vivi Pöntiö
Kasvu Open
050 439 8988
vivi.pontio@kasvuopen.fi