Kasvuhakuinen yritys: hae mukaan sparrausohjelmaan!

|

Turku Science Park Oy ja Yrityssalo Oy ovat tänä vuonna mukana Kasvu Openin Turun ja Salon seudun kasvupolulla tukemassa paikallisia kasvuyrityksiä. Ohjelmaan valitaan alueen kasvuyrityksiä, jotka saavat maksuttoman sparrauksen liiketoiminnan kasvattamisen tueksi sekä näkyvyyttä.

Viime vuoden Kasvupolkujen osallistujat juttelevat keskenään.
Kasvupolkujen sparrausten teemat vaihtelevat myynnistä johtamiseen ja digitaaliseen kehitykseen – aina yrityksen tarpeiden mukaan. Kuva: Matias Ulfves / Kasvu Open Oy.

Turun ja Salon seudun Kasvupolku mahdollistaa Turun ja Salon alueen kasvuhakuisille yrityksille pääsyn maksuttomaan sparrausohjelmaan, joka sisältää muun muassa kolme tapahtumapäivää ja digitaalista työskentelyä. Ohjelmassa yritys saa arvokkaita kontakteja ja tapaa asiantuntevia sparraajia, jotka haastavat kurkkaamaan ”out of the box”.

”Kasvupolku on tunnettuna kasvuohjelmana hyvä lisä toimialarajattomiin kasvupalveluihimme. Kasvupolku tarjoaa yrityksille pääsyn vielä kattavampaan mentoriverkostoon sekä laajentaa verkostoja yritysten kesken kansallisesti. Lisäksi vuoden kasvuyrityksen valintaan huipentuva karnevaali ja sen tuoma näkyvyys seutumme pk-yrityksille on merkittävä syy päätökseemme mahdollistaa sparrausohjelma alueemme yrityksille”, sanoo Turku Science Park Oy:n yrityspalveluiden johtaja Tiia Turkki.

Kasvupolku-sparraus parantaa bisnestä

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparraaja, jonka visiona on auttaa jokaista suomalaista kasvuhaluista yritystä tavoittamaan hullunrohkeat unelmansa.

Kasvu Openin Kasvupolku®-ohjelmat ovat yrityksille, joilla on aitoa kasvuhalua ja kehittämisintoa.

Sparrausten teemat vaihtelevat myynnistä johtamiseen ja digitaaliseen kehitykseen – aina yrityksen tarpeiden mukaan.

”Kannustan kaikkia kasvuun orientoituneita pk-yrityksiä Varsinais-Suomen alueella harkitsemaan Kasvu Open -ohjelmaan hakemista. Alueellisen Turun ja Salon seudun kasvupolun lisäksi yritysten on mahdollista hakea myös teema- ja toimialakohtaisiin kasvuohjelmiin, joiden teemat ovat Digital Health, Elintarvikeala, Hiilineutraali teollisuus, Kasvua datasta, Omistajuus sekä Verkkokauppa”, houkuttelee kasvuvalmentaja John Holmberg Turku Science Park Oy:stä.

Kasvupolku huipentuu vuoden Kasvuyrityksen valintaan KasvuOpen Karnevaalissa 2.11.

Hakeminen ja kick-offtilaisuus

Ennakkoilmoittautuminen Kasvupolku-ohjelmiin on käynnissä nyt Kasvu Openin sivuilla.

Virallinen haku Kasvupolku-ohjelmiin alkaa 14.2.2023. Hakuaikaa on 21.3. asti.

Ilmoittaudu myös mukaan Turussa järjestettävään Kasvu Open -aamutilaisuuteen, jossa saat lisätietoa Kasvupolusta ja muista alueen kasvupalveluista. Paikalla Kasvu Openissa viime vuoden kasvuyritykseksi valittu turkulainen CardioSignal by Precordior ja Juuso Blomster!

Lisätietoja

John Holmberg
Kasvuvalmentaja
Turku Science Park Oy
010 321 8870
john.holmberg@turkubusinessregion.com

Vivi Pöntiö
Kasvu Open
050 439 8988
vivi.pontio@kasvuopen.fi