Siirry sisältöön

Uutiset

Hae mukaan BusinessUp-kiihdytysohjelmaan – koulutusta, valmennusta ja verkostoja startupeille!

Turku Science Parkin kiihdytysohjelma BusinessUp käynnistyy jälleen syksyllä. Haku päättyy jo 21.8., joten nyt on aika laittaa hakemus tulemaan! Ohjelma antaa mahdollisuuden oman yritysidean maksuttomaan testaamiseen ja hiomiseen, tarjoaa asiantuntijoiden vierailuja ja työpajoja yritystoiminnan eri osa-alueilta sekä sparrausta osaavilta yritystoiminnan ja -valmennuksen ammattilaisilta.

Kahdeksan viikon intensiivinen valmennus terävöittää varhaisen vaiheen startupin tai sellaiseksi tähtäävän tiimin liiketoimintaidean ja kiteyttää arvolupauksen.

”Jokaisella tiimillä on myös oma mentori”, kertoo kasvuvalmentaja Arto Branders Turku Science Parkista.

Viime vuoden voittajan tavoite kasvaa globaaleille markkinoille

Edellisen BusinessUpin parhaana ideana palkittu CompactGrowth on Luonnonvarakeskuksen innovaatio, joka tuo ensimmäisinä markkinoille korkeiden kasvien vertikaaliviljelysovelluksen. Patentoitu kasvatuslaite ja menetelmä mahdollistavat olosuhteiden optimoinnin, satomäärien merkittävän lisäämisen sekä ennennäkemättömän resurssitehokkuuden korkeiden kasvien viljelyssä.

CompactGrowthin tavoitteena on saada ratkaisu globaalisti viljelijöiden käyttöön seuraavien vuosien aikana.

”BusinessUp oli meille loistava sparrausohjelma ja osallistuimme siihen koko tiimin voimin. BusinessUpissa käytiin tehokkaasti ja monipuolisesti läpi startup-maailman tärkeimmät aihealueet huippuesiintyjien toimesta. Erityisesti ohjelmasta jäi mieleen pitch-koulutus, jossa tiimimme esitys laitettiin täysin uusiksi mahtavin tuloksin! Vaikka suurin osa tiimistämme työskentelee Helsingistä käsin, ohjelmaan osallistuminen oli helppoa, sillä BusinessUpin kaikkiin sessioihin pystyi osallistumaan kätevästi etänä”, kertoo tiimiin kuuluva Luken Business Specialist Panu Miettinen.

Itse ohjelma pyörähtää käyntiin 24.9. ja huipentuu perinteiseen Demo Day -tilaisuuteen marraskuussa, jolloin osallistuneet tiimit esittelevät yleisölle ohjelman aikana jalostuneita ideoitaan.

Hae mukaan 21.8.2022 mennessä ohjelman kotisivujen kautta.