Siirry sisältöön

Uutiset

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät Turussa lokakuussa

  • 19.-20.10.2018 järjestettävien yrittäjäpäivien teemana on Step forward – askel eteenpäin
  • Suomen Yrittäjien vuotuiseen päätapahtumaan odotetaan yli 2000 kävijää
  • Yrittäjäpäivät juhlistaa myös Varsinais-Suomen Yrittäjien 40-vuotista taivalta

Turun Messukeskuksessa järjestettäville yrittäjäpäiville on tänä vuonna tulossa entistä laajempi ohjelmatarjonta. Perjantain oheisseminaari järjestetään uudessa vierailukeskus Joessa, jossa upeissa puitteissa tutustutaan maakunnan osaamiseen. Perjantai-iltana juhlitaan Suomen suurimmilla nelikymppisillä, kun tervetulojuhlaan yhdistyy Varsinais-Suomen Yrittäjien 40-vuotisjuhlavuosi.

Yrittäjäpäivien yhteydessä järjestetään Suomen Yrittäjien liittokokous perjantaina 19.10. Liittokokouksessa valitaan Suomen Yrittäjien hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtajisto.

Lauantain ohjelmassa kulkee rinnakkain kaksi kokonaisuutta, joissa puhujina ovat mm. Jukka Jalonen, Petri Rajaniemi ja Jan Meyer. Päivällä on myös paneelikeskustelut itsensä johtamisesta ja kansainvälistymisestä, joissa mukana mm. Supercellin viestintäjohtaja Linda Åström ja Nordic Business Forumin Hans-Peter Siefen.

Lauantain kruunaa yrittäjäpäivien gaala, jossa jaetaan vuoden 2018 Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot.

”Olemme halunneet yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa rakentaa ohjelman, joka puhuttelee erilaisia osallistujia ja tarjoaa mahdollisuuksia valita itselle kiinnostavia ja hyödyllisiä ohjelmanumeroita. Ohjelman kautta voimme myös esitellä Varsinais-Suomen vahvuuksia ja maakunnan monipuolisuutta”, Varsinais-Suomen Yrittäjien tapahtumakoordinaattori Miia Kaerala kertoo.

Uutuutena kansainvälinen ohjelma

Ensimmäistä kertaa Yrittäjäpäivillä nähdään myös kansainvälinen ohjelma, joka pidetään kokonaan englanniksi. Ohjelma kulkee muun seminaariohjelman rinnalla Turun Messukeskuksen yläkerran tiloissa. Ohjelmassa kuullaan mm. paikallisia menestystarinoita kansainvälistymisestä, käytännön tietoa kansainvälisestä bisneksestä sekä erityisesti Turun seudun alihankintaverkostoista, jotka kiinnostavat maailmalla.

”Kaiken kaikkiaan haluamme tarjota jäsenyrittäjille ja kaikille osallistujille vuoden parhaan viikonlopun. Hyöty omalle liiketoiminnalle, yrittäjäkollegoiden tapaaminen, viihtyminen ja virkistyminen, ja myös uuden tiedon saaminen on tärkeää”, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen lisää.

Kuva vuoden 2017 Valtakunnallisista yrittäjäpäivistä, kuvaaja Harri Mäenpää, Studiokorento.