Valmet Automotive käynnistänyt 1000 henkilön rekrytoinnin

|

Autojen valmistusta autotehtaan linjalla.
  • Uutta henkilöstöä haetaan sekä auton- että akunvalmistukseen
  • Uudenkaupungin auton- ja akkuvalmistuksessa tarve on 700 ja Salon akkuvalmistuksessa sekä tukitoiminnoissa 300 henkilöä
  • Rekrytoinnin kampanjointi on keskitetty verkon digitaalisille alustoille

Valmet Automotive on käynnistänyt tuhannen tuotantotyöntekijän ja toimihenkilön rekrytoinnin. Rekrytoinnilla haetaan henkilöstöä sekä Uuteenkaupunkiin että Saloon ja sekä auton- että akunvalmistuksen tarpeisiin. Rekrytointien taustalla on autojen ja akkujen tilausmäärien voimakas ja nopea kasvu.

Autojen valmistusta autotehtaan linjalla.
Uudenkaupungin ja Salon auto- ja akkutuotanto hakevat 1000 uutta työntekijää nyt alkaneella kampanjalla.

Rekrytoinnilla täydennetään henkilöstöä Uudenkaupungin auton- ja akunvalmistuksessa sekä Salon akunvalmistuksessa. Uudenkaupungin auton- ja akunvalmistuksen rekrytointitarve on 700 henkilöä ja Salon tarve akunvalmistukseen ja tukitoimintoihin on 300 henkilöä. Valmet Automotive hakee henkilöitä vakituisiin työsuhteisiin.

Haku sekä auton- että akunrakentajan tehtäviin tapahtuu Valmet Automotiven verkkosivujen kautta osoitteessa www.valmet-automotive.com. Nykytilanteessa rekrytointiin liittyvä kampanjointi keskitetään verkkoon eri digitaalisille alustoille. Valmet Automotive kouluttaa kaikki henkilöt tehtäviinsä.

Autonvalmistuksessa lisähenkilöstöä tarvitaan kaikille tuotanto-osastoille sekä logistiikkaan. Valmet Automotive tarjoaa autonrakentajaksi hakeville runsaasti tietoa muun muassa tehtävistä, asuin- ja harrastusmahdollisuuksista sekä Uudestakaupungista sivustolla www.autotehtaansankarit.fi.

Akunvalmistuksessa Salossa ja Uudessakaupungissa tehtäviä on avoinna akunrakentajille, logistiikkatehtäviin sekä laatuoperaattoreille. Lisäksi kummallekin akkutehtaalle haetaan tuotekehitykseen, testaukseen ja liiketoiminnan tukitehtäviin kymmeniä toimihenkilöitä. Akunrakentajille on julkaistu sivusto www.heippafossiilit.fi, jolta löytyy runsaasti tietoa muun muassa EV Systems-liiketoiminnasta sekä akkutehtaiden työtehtävistä ja toimipaikoista.