Siirry sisältöön

Uutiset

Uusi European ICT Alliance -sopimus allekirjoitetaan 14.7.

Turku Science Park ja ITCorner (Wroclaw, Puola) allekirjoittavat torstaina 14.7. uuden European ICT Alliance -sopimuksen, joka tiivistää eurooppalaisten ICT-toimijoiden verkoston yhteistyötä. Sopimukseen liittyvät myöhemmin myös Interizon Gdansk ja SIBB Berlin.

Allekirjoitustilaisuus järjestetään Hangon Regatta Spa -hotellissa. Mukana tilaisuudessa ovat myös Jan Markiewicz, II Secretary from Political and Economic Section at the Embassy, sekä 27 IT-alan yritystä Etelä-Puolasta.

Yrittäjät ovat vuokranneet viikoksi käyttöön viisi purjevenettä, joilla verkoston edustajat lähtevät yhteiselle purjehdukselle Kasnäsista ja Dalsbrukista. Venematkan myötä suomalaiset ja puolalaiset ICT-alan toimijat pääsevät tutustumaan toisiinsa ainutlaatuisessa ympäristössä ja luomaan perustaa tuleville innovatiivisille yhteistyöprojekteille.

Turku Science Parkia edustaa purjehduksella asiakkuuspäällikkö Michael Lindholm. ”Sopimus antaa raamit laajalle Eurooppalaiselle ICT-toimijoiden verkostolle ja tavoitteena on luoda edellytykset tiedon vaihtoon, verkostoitumiseen, yhdessä tekemiseen sekä suurempien hankkeiden käynnistäminen yhdessä. Olemme tätä työtä alustaneet jo noin puolitoista vuotta,” Lindholm summaa.

Lisätietoja

Michael Lindholm
Asiakkuuspäällikkö
TechTurku
010 321 8848
michael.lindholm@turkubusinessregion.com