Siirry sisältöön

Uutiset

Turku julkaisi uudenlaisen verkostoalustan startupeille ja sijoittajille

Suomen suurimmat kaupungit ovat julkaisseet torstaina 15.9. aluekohtaiset Dealroom-startup-ekosysteemialustansa. Mukana ovat Turun lisäksi Business Finland, Helsinki, Espoo, Tampere ja Oulu. Uusi verkostoalusta yhdistää laajasti muun muassa startupit ja sijoittajat, kansainvälisestikin.  

Turun seudun alueellinen kehitysyhtiö Turku Science Park Oy on julkaissut yhdessä Dealroom.co kanssa Turun startup-ekosysteemialustan. Uudella alustalla on kattavasti tietoa startupeista, sijoittajista, rahoituskierroksista ja muusta startupekosysteemistä alueellisesti, mutta myös kansainvälisesti.  

”Turku Science Park haluaa, että tietoa startup-yrityksistä, sijoittajista ja eri ekosysteemitoimijoista on tarjolla mahdollisimman helposti ja kattavasti. Uudella alustalla pyrimme kasvattamaan Turun seudun startup-yritysten näkyvyyttä ja näin helpottamaan esimerkiksi yritysten ja sijoittajien yhdistämistä”, sanoo Turku Science Parkin toimitusjohtaja Tom Palenius.  

Turun startup-yhteisön SparkUpin yhteisömanagerin Elias Savonlahden mukaan Dealroom-alusta tulee olemaan tärkeä osa Turun startup-ekosysteemin kehittämistä ja tarjoaa tärkeää tietoa niin startup-yrityksille, sijoittajille kuin muillekin toimijoille. 

”Turun startup-yhteisö SparkUp, joka pyrkii saamaan startupeille mahdollisimman suuren hyödyn alueellisista verkostoista, on innoissaan uudesta alustasta ja sen tarjoamista yhteistyömahdollisuuksista”, Savonlahti iloitsee.  

Dealroom-startup-ekosysteemialustoja on eri puolilla maailmaa. Turun seudun alustan tietoja päivitetään jatkuvasti, mutta ekosysteemiin on siirretty jo iso joukko toimijoita.  

”Startupien ja muiden toimijoiden kannattaa kirjautua ekosysteemiin ja käydä ottamassa oma profiili haltuun. Lisäksi on toivottavaa, että ne toimijat, jotka puuttuvat vielä alustalta, ovat yhteydessä meihin. Näin saamme Dealroomista mahdollisimman laajasti Turun alueen yritysmaailmaa palvelevan startupekosysteemin”, Savonlahti vinkkaa.  

Vieraile startupekosysteemialustalla https://turku.dealroom.co/intro.  

Kuvassa on Dealroom-startup-ekosysteemialustan etusivusta kuvakaappaus, jossa näkyy muun muassa, että alustalle on lisätty 116 startupia,
Startup-ekosysteemialusta Dealroom on nyt avattu myös Turussa!