Siirry sisältöön

Uutiset

Tule mukaan Turku Business Regionin osastolle Alihankinta 2022 -messuille Tampereelle 27.–29.9.2022

Turun seutu osallistuu Alihankinta 2022 -messuille omalla osastollaan. Osastolle mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä kahdeksan Turun seutukunnassa toimivaa yritystä, joilla on selkeä kasvustrategia. Hae mukaan 30.6. mennessä!

Vuosittain järjestettävän, Suomen johtavan ja Euroopan toiseksi suurimman alihankintateollisuuden messutapahtuman, Alihankinta 2022, teemana on tänä vuonna Teollisuuden vetovoima, tarpeet ja tekijät.

Teema nostaa laajasti esille teollisuuden tarpeet ja näkymät tässä hetkessä ja tulevaisuudessa. Näkökulmina puhuttavat etenkin teollisuuden vetovoimaisuus ja osaavien tekijöiden houkuttelu alalle, uudenlaisen yhteistyön tärkeys, sekä alati muuttuvan maailmantilanteen aiheuttamat haasteet ja muutokset. Samaan aikaan Alihankinta-messujen kanssa järjestetään myös startup-tapahtuma AlihankintaHEAT. Messutapahtumassa on vuosittain liikkeellä n. 20 000 ammattilaista ja tuhat näytteilleasettajaa 20 maasta.

Tule mukaan valmiille osastollemme.

Turun seutu on perinteisesti mukana messuilla omalla 88 m2 Turku Business Region -osastollaan. Tänäkin vuonna tarjoamme kasvuhakuisille pk-yrityksille mahdollisuutta edulliseen näyttelypaikkaan osana seudun osastoa. Osastolle mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä kahdeksan Turun seutukunnassa toimivaa yritystä, joilla on selkeä kasvustrategia.

Turku Science Park Oy vastaa osaston suunnittelusta, rakennuttamisesta sekä purkamisesta.

Messuosallistumisen kustannukset yritykselle ovat 3 000 € (+alv) ja hintaan sisältyy:

  • valmis messuosasto, jossa on tilaa kullekin sivunäytteilleasettajalle noin 8 m2
  • esittelytiski, kaksi tuolia, näyttöpyloni (27”), jonka toisella puolella on esiteteline
  • logonäkyvyys tiskin etupinnassa ja osaston takaseinässä
  • mahdollisuus tuoda omalle alueelle omia tuotteitaan tai pienehköjä laitteita
  • yhteiskäytössä oleva varasto (kooltaan 5×1 m)

Messuille tehdään lisäksi multimediaesitys, jossa esitellään osastolla näytteilleasettajina olevat yritykset ja niiden osaamista. Esitys pyörii messuosaston keskiosassa olevalla 9×46” videoseinällä.

Osastopaikan kustannusten lisäksi tulee Tampereen Messukeskukselle maksettava sivunäytteilleasettajamaksu 290 € (alv. 0 %) sekä mahdolliset majoituskulut.
Sivunäytteilleasettaja saa tietonsa näkyviin messuoppaaseen ja muuhun messujen markkinointiin, sekä omat tunnukset näytteilleasettajaportaaliin.

Kiinnostuitko?

Jos yrityksenne on kiinnostunut lähtemään mukaan, lähetä meille sitova ilmoittautuminen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.6.2022 osoitteeseen vesa.erkkila@turkubusinessregion.com.

Lisätietoja antavat Turku Science Park Oy:ssä:

Kari Sillanpää, puh. 050 371 4044, kari.sillanpaa@turkubusinessregion.com
Vesa Erkkilä, puh. 0400 806 256, vesa.erkkila@turkubusinessregion.com
Timo Huttunen, puh. 040 719 2335, timo.huttunen@turkubusinessregion.com
Michael Lindholm, puh. 040 502 0089, michael.lindholm@turkubusinessregion.com