Siirry sisältöön

Uutiset

Supply Chain Resilience -alusta & EU Clusters Support Ukraine -foorumi on avattu

Euroopalla on vastassaan useita haasteita, erityisesti koronan ja Ukrainassa syttyneen sodan myötä, Supply Chain Resilience -alusta auttaa yrityksiä mm. säilyttämään ja löytämään korvaavia toimitusketjuja. EU Clusters Support Ukraine -foorumi auttaa humanitaarisen avun toimittamisessa Ukrainaan.

Enterprise Europe Network on avannut Supply Chain Resilience -nimisen alustan, jonka on tarkoitus auttaa yrityksiä säilyttämään, korvaamaan tai uudelleen järjestelemään olemassa olevia toimitusketjuja tai hankkimaan raaka-aineita, komponentteja, tuotteita tai palveluita, joita tarvitaan tuotannon ylläpitämiseksi. Yrityksen on mahdollista luoda alustalle oma profiili ja tämän jälkeen verkottua muiden alustalta löytyvien yritysten kanssa, löytää tätä kautta uusia kumppaneita, toimittajia tai ostajia. Alustalla yritysten on myös mahdollista esitellä omia onnistuneita projektejaan, innovatiivisia tuotteitaan sekä teknologioitaan.

The Supply Chain Resilience Platform banneri

European Cluster Collaboration Platform (ECCP) on perustanut EU Clusters Support Ukraine -foorumin, jonka tarkoitus on parantaa Euroopan teollisuuden kykyä osallistua humanitaarisen avun toimittamiseen Ukrainalle ja tukemaan ukrainalaisia pakolaisia EU:n jäsenvaltioissa. Foorumilla voi jakaa tietoa, rekisteröidä avuntarjouksen, ehdottaa yhteistyötä ja pyytää apua kiireellisten humanitaaristen tarpeiden hankinnan ja toimittamisen helpottamiseksi – ruoka, hygieniatuotteet, lääkkeet, sekä henkilökohtaiset varusteet selviytymisen varmistamiseksi sodassa ja pakolaisolosuhteissa, mukaan lukien suojat, vaatteet, vuodevaatteet ja majoitus.

Foorumiin pääsy edellyttää ECCP-käyttäjätiliä.

Kysy tarvittaessa lisää EEN-verkoston asiantuntijoilta.