Siirry sisältöön

Uutiset

SHIFT Business Festival valmistautuu fyysiseen tapahtumaan elokuussa

SHIFT Business Festival kokoaa yhteen kasvuhakuiset yritykset suuntaamaan katseensa tulevaisuuteen. Tapahtuman missiona on tarjota ideoita, verkostoja ja työkaluja tulevaisuuden liiketoimintojen luomiseksi. Tänä vuonna SHIFT Business Festival -tapahtuma valmistautuu tarjoamaan kohtaamisia 24.-25.8. Turussa.

Kahden vuoden kestäneisiin etätapaamisiin siirtyneet yrityspäättäjät kaipaavat fyysisiä kohtaamisia. Jälleennäkemiseen tarjoaa mahdollisuuksia vuoden 2022 SHIFT Business Festival elokuussa.

SHIFT 2022 toteutuu Turussa 24.–25.8. Kuva: Roosa Karhu.

Elämme maailmassa, jossa ainoa varma asia on muutos. Teknologiaa, ympäristöä ja yhteiskuntaa koskevat nopeat muutokset vaikuttavat kaikkien elämään, ja vaikutukset yrityksiin ovat kiistattomat. SHIFT uskoo, että tavanomaisen liiketoiminnan harjoittaminen ei enää riitä vaan on aika ajatella liiketoimintaa uudella tavalla.

SHIFT 2022 kutsuu vierailijat jälleen kohtaamaan ja haastamaan heidän ajattelunsa tulevaisuudesta, teknologiasta ja kestävästä kehityksestä.

– Tänä vuonna lähestymme näitä aiheita kahdesta tärkeästä näkökulmasta: laittamalla johtamisen ja ilmastonmuutokseen keskiöön, kuvailee SHIFTin lava- ja taideohjelmaa kuratoiva taide- ja yritysmaailman moniosaaja Elsa Ervasti.

SHIFTin 2022 tapahtuman pääteemat käsittelevät johtamisen ja työelämän tulevaisuutta digitalisoituneessa ja muuttuvassa maailmassa, jossa tulee löytää uusia ja innovatiivisia tapoja johtaa kasvua.

– Vastuullisuus on jo otettu yritysten strategioissa keskiöön, mutta ilmastonmuutos ja teknologian tarjoamat mahdollisuudet tuovat kuitenkin tulevaisuudessa edelleen väistämättömän muutoksen niin ihmisten kuin yritysten toimintaan. Missiomme on antaa muutokselle mahdollisuus tarjoamalla yrityksille oivalluksia, verkostoja ja työkaluja, joiden avulla yritykset voivat rakentaa liiketoimintaansa uudelleen, toteaa SHIFTin nykyinen toimitusjohtaja Sini Toivonen.

SHIFTin 2022 ennakkolipunmyynti on nyt auki ja SHIFT Pass ja SHIFT Executive Pass lippuja on saatavilla osoitteesta: www.theshift.fi/tickets. Tänä vuonna tapahtuma on muodoltaan fyysinen, mutta SHIFTin päälavan ohjelma tullaan striimaamaan. Lisäksi verkostoitumiseen ja törmäyttämiseen on panostettu viime vuoden palautteiden osalta erityisesti, ja käytössä on erillinen työkalu kohtaamisiin.