Siirry sisältöön

Uutiset

Scale-Able löytää yrityksellesi uusia kansainvälisiä yhteistyökumppaneita

Uusimpia innovaatioita etsivät suuryritykset ja uusia asiakkaita tavoittelevat skaalautuvat startupit ja pk-yritykset voivat nyt löytää toisensa helpommin kansainvälisen Scale-Able-yhteistyöhankkeen avulla. Hanke tuo tarkkaan valitut yrityskumppanit saman pöydän ääreen ja auttaa heitä kehittämään yhdessä tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat molempien tarpeisiin.

Turku Science Parkin kasvuvalmentaja Julia Ekström esitteli Scale-Able-prosessia SHIFT Business Festivalissa elokuussa 2023

Scale-Able-yhteistyön tavoitteena on hyödyntää tehokkaasti kolmen maan monipuolisen yrityskentän potentiaalia. Skaalautuvat startup- ja pk-yritykset saavat yhteistyön myötä arvokkaita kontakteja suomalaisiin, ruotsalaisiin ja virolaisiin suuryrityksiin, jotka etsivät uusimpia innovaatioita. Suuryritykset puolestaan hyötyvät suorasta kanavasta ketteriin ja luoviin ratkaisujen kehittäjiin.

Yhteistyöprojektien valmistelun keskiössä on ruotsalaisen SISP:n Ignite-alusta, joka on saattanut yhteen jo yli tuhat yritystä Ruotsissa ja johtanut satoihin kaupallisiin yhteistyöprojekteihin. Alustan räätälöity matchmaking takaa tehokkaan ajankäytön: tapaamisia järjestetään vain tarkkaan valittujen ja hyvin valmistautuneiden kumppaneiden kesken.

Hyödyt skaalautuville yrityksille
– Uudet asiakkaat ja markkina-alueet
– Suorat kontaktit oikeisiin suuryritysten edustajiin

Hyödyt suuryrityksille
– Tarkkaan valitut innovatiiviset yhteistyökumppanit, joiden ratkaisut vastaavat yrityksen tarpeisiin ja tavoitteisiin
– Oikotie uusiin teknologioihin, liiketoimintamalleihin ja ratkaisujen kehitykseen

Ilmoita yrityksesi mukaan

Ignite-alustalle rekisteröityminen ja Scale-Able-hankkeen toimintaan osallistuminen on yrityksille maksutonta. Suuryritykset voivat hakea mukaan vielä lokakuun ajan ja skaalautuvien yritysten ilmoittautuminen päättyy marraskuussa.

Hankkeen avajaisseminaari järjestetään 23.11.2023 hybriditapahtumana, johon kaikki mukaan ilmoittautuneet yritykset ovat tervetulleita. Ensimmäinen työpaja- ja matchmaking-tapahtuma pidetään Norrköpingissä 30.–31.1.2024.

Lue lisää ja ilmoita yrityksesi mukaan

Scale-Able-hanke on osa EU:n Interreg Central Baltic -ohjelmaa. Hankekumppaneita ovat Turku Science Park, SISP ja Norrköping Science Park (Ruotsi), sekä Tallinn Science Park Tehnopol (Viro).

Julia Ekström

044 710 9617

Marko Puhtila

+358 10 321 8887