Siirry sisältöön

Uutiset

SADE Innovations avasi toimiston Turkuun

Täyden palvelun tuotekehitystalo SADE Innovations on avannut toimiston Turkuun. Yhtiön päätoimipaikka on Salossa ja se työllistää vajaat 30 IT-alan osaajaa. Turun toimistolla heistä työskentelee aluksi viisi henkeä, mutta yhtiö rekrytoi myös uutta henkilöstöä.

SADE Innovations on laajaa IT-osaamista tarjoava tuotekehitystalo, jonka juuret ovat Nokian matkapuhelinliiketoiminnan seudulle synnyttämässä huippuosaamisessa. Yhtiö on keskittynyt erityisesti räätälöityihin IoT-ratkaisuihin ja tekee tuotekehitystyötä monille asiakasyrityksille kattaen usein tuotekehitystoiminnan kokonaisuudessaan. Yhtiön toimittamat ratkaisut sisältävät useimmiten web- ja mobiilisovelluksia sekä sulautettuja ohjelmistoja, pilvipalveluita, elektroniikkaa, mekaniikkaa ja muotoilua.

""
Turun toimiston vetäjä Henry Lockmer (vas.) ja toimitusjohtaja Juha Kuosa ja iloitsevat tiloista, jotka SADE Innovations löysi KOP-kolmiosta.

Nyt Turkuun avattu toimisto sijaitsee aivan kaupungin ydinkeskustassa. KOP-kolmion tiloihin asettuu alkuvaiheessa viisi työntekijää.Juuremme ovat Salossa ja Turkuun laajentuminen on luonnollinen osa kasvuamme, kertoo toimitusjohtaja Juha Kuosa. Monet nykyisistä tiimiläisistämme asuvat Turussa tai lähikunnissa, joten välillä on mukava lyhentää työmatkaa suunnistamalla aamulla Turun keskustaan eikä moottoritietä Saloon.

– Tärkeää on tietysti myös se, että Turussa on jonkun verran nykyisiä asiakkaitamme, joiden tapaaminen kasvokkain helpottuu. Ja sama pätee tietysti myös ihan uusiin turkulaisiin asiakkuuksiin.

Turussa toimiston vetäjänä aloittaa Henry Lockmer. Hän myös rekrytoi lisää IT-osaajia Turun toimipisteeseen. 

– Turussa asuu paljon IT-ammattilaisia, ja myös alaa opiskelevia tulevia talentteja. Omaa tuotettamme Boosteria, eli asiakkaillemme räätälöitävää AWS (Amazon Web Services) -pohjaisen serverless-pilviarkkitehtuurin päällä pyörivää assettiamme, teemme pääasiassa Reactilla, kirjoittaen Typescriptiä, mutta haemme myös muiden teknologioiden ja ohjelmointikielien osaajia. Teemme paljon softa-alihankintaa suoraan asiakkaillemme, ja heillä on käytössä monenlaisia teknologioita. Jos sadelaisuus kiinnostaa, niin kannattaa ottaa yhteyttä, Lockmer kehottaa.

Turun keskustan toimipiste on kiinnostanut yrityksen nykyisiä työntekijöitä myös muista syistä.

– Salolaiset ovat ottaneet innostuneena vastaan mahdollisuuden tulla joskus Turkuun toimistolle, ihan jo Turun keskustan hyvän lounastarjonnan vuoksi, toimitusjohtaja Juha Kuosa naurahtaa.

Ajankohtaisista työmahdollisuuksista SADE Innovations kertoo täällä.