Riitta Lehtonen aloitti yrityskummien aluekoordinaattorina

|

Kokeneet yrittäjät mentoroivat yrityskummeina Varsinais-Suomessa toimivia pienyrityksiä ja auttavat muun muassa yritysten kehittämiseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä. Yrittäjä voi hakea itselleen yrityskummia tai ilmoittautua itse kummiksi.

Pitkäaikainen yrityskummi Riitta Lehtonen on aloittanut Varsinais-Suomen Yrityskummien aluekoordinaattorina 1.2.2023. Hän koordinoi uusia kummipyyntöjä ja välittää ne eteenpäin alueen yrityskummeille.

Yrityskummit on kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi.

Yrityskummi kulkee yrittäjän mukana tarpeen mukaan. Kummisuhteet voivat olla minkä mittaisia vain, osa kestää yhden tapaamiskerran ja osa monia vuosia.

”Päämääräämme on saada yrittäjä menestymään. Siitä saamme iloa! Olemme kasvattaneet monet yritykset pienestä menestykseen, mutta autamme ja tuemme usein myös yrittäjyyden hankalissa tilanteissa. Kummisuhteessa mennään yrittäjän ehdoilla ja tarpeiden mukaan, voimme olla vain keskustelukumppaninakin”, kertoo Lehtonen.

Monille yrityskummien toimintaa seuranneille Lehtonen on jo ennestään tuttu. Hän on Varsinais-Suomen Yrityskummien varapuheenjohtaja ja hänet on valittu valtakunnallisesti Vuoden yrityskummiksi vuonna 2021.

Aluekoordinaattori on käytettävissäsi koko kummisuhteen ajan kaikissa käytännön asioissa.

Hae yrityskummia

Jos olet kiinnostunut saamaan yrityskummin, jätä hakemuksesi yrityskummit.fi -sivulla. Hakemuksen voi kohdentaa joko Salon tai Turun seudulle, jolloin yrityskummia haetaan ensisijaisesti tältä alueelta.

Ryhdy yrityskummiksi

Haluatko olla mukana auttamassa alueesi yrittäjiä onnistumaan ja kehittää maakuntasi yritystoimintaa? Hae itse yrityskummiksi!

Lähtökohtaisesti hyvällä yrityskummilla on vankka liiketoimintakokemus joko yrittäjänä tai liike-elämän palveluksessa.

Aluekoordinaattorin yhteystiedot

Riitta Lehtonen
+358 400 317 586
riitta.lehtonen@yrityskummit.fi

Riitta Lehtonen on kokenut yrityskummi, joka valittiin vuonna 2021 valtakunnallisesti Vuoden yrityskummiksi.