Protacon avasi toimiston Turkuun

|

  • Protaconin Turun toimisto aloitti Veistämönaukiolla elokuun alussa
  • Yritys hakee Turkuun ensimmäisessä vaiheessa mm. ohjelmistoalan osaajia sekä sähköistyksen- ja automaatioalan asiantuntijoita
  • Protacon-konsernin liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa

Viime vuosina nopeasti etenkin yritysostojen myötä kasvanut teknologiayhtiö Protacon on avannut toimiston Turkuun. Jyväskylässä vuonna 1990 toimintansa aloittanut teollisuuden palveluihin ja digitaaliseen palveluliiketoimintaan keskittynyt yritys työllistää jo lähes 400 henkeä 16 eri kaupungissa ja kolmessa eri maassa. Koko konsernin liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa.

”Turussa asiakkuuksia on jo entuudestaan, mutta nyt meillä on täällä myös oma toimisto. Ensivaiheessa haemme viittä osaajaa, mm. ohjelmoijaa, sähköteknologiapuolelle mitoitusosaajaa ja automaatiojärjestelmien asiantuntijaa. Korkeakoulujen ja yliopiston suunnasta uskon löytyvän myös osaamista, joka edesauttaa kasvuamme täällä, sanoo Turun toimistosta vastaava COO Jouko Hurskainen.

Vuonna 2017 MB Rahastoista tuli Protaconin pääomistaja. Järjestely on kiihdyttänyt yhtiön kasvua, jossa yritysostot ovat olleet myös merkittävässä roolissa. Kuluvan vuoden aikana Protacon on tehnyt jo viisi yritys- ja liiketoimintakauppaa. Varsinais-Suomen ensimmäinen toimipiste avattiin Salon IoT Campukselle helmikuussa.

Protacon suunnittelee palveluja mm. liikkuvien työkoneiden ja liikenteen alueelle, puunjalostus- ja energiateollisuudelle, hyvinvointi- ja terveysteknologiaan, meriteollisuuteen sekä palvelu- ja asiantuntijayrityksille.

Yläkuvassa myyntijohtaja Sami Kervola ja Turun toimiston COO Jouko Hurskainen.

Videolla Jouko Hurskainen kertoo mm. Turun toimiston rekrytointitarpeista.