PK-yrittäjä: tule mukaan ratkaisemaan aitoja haasteita ja kehittämään liiketoimintaasi!

|

Urban Tech -hanke etsii ratkaisuja isojen yritysten ja organisaatioiden haasteisiin, jotka liittyvät terveydenhuollon, vihreän teknologian tai älykkäiden kaupunkiratkaisujen teemoihin. Tavoitteena on synnyttää uusia innovatiivisia tuote- ja palveluinnovaatioita, joista lupaavimmille tarjolla on myös pilotointirahoitusta.

Urban Techissä pk-yritykset pääsevät kehittämään ratkaisuja haasteisiin, joita on kerätty yrityksistä sekä julkisista organisaatioista ympäri Euroopan alkuvuoden 2022 ajan. Kiinnostuksensa voi ilmaista jättämällä ratkaisuideoita eri haasteisiin 14.9.2022 asti. Hanke on tarkoitettu eurooppalaisille pk-yrityksille, ja idean toteuttamiseen on mahdollista saada tueksi mentorointia sekä pilotointitukea jopa yli 50 000 euroa.

Hankkeen projektipäällikkö Sofia Pihlava Turku Business Regionilta kannustaa yrityksiä hakemaan mukaan matalalla kynnyksellä.

”Urban Techissä pääsette kehittämään ratkaisuja, joille on aito ja ajankohtainen tarve! Tämä on myös upea mahdollisuus pyrkiä kansainvälistymään, sillä haasteita on Suomen ulkopuoleltakin. Me Turku Business Regionilla tuemme mukaan päässeitä yrityksiä etenemään idean kanssa. Hakeminen on tehty todella helpoksi, joten mukaan vain”, Pihlava innostaa.

Tutustu haasteisiin & hae mukaan! Haasteet julkaistaan 22.6.2022.

Kysyttävää, haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja ohjelmasta sekä hakemisesta saat Teamsin välityksellä järjestettävässä infotilaisuudessa to 18.8 klo 10-10:45. Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen!

Tästä kuvasta pääset tutustumaan haasteisiin ja hakemaan mukaan.

Urban Tech -hanketta toteutetaan Suomen Turku Science Park Oy:n ohella Virossa, Ruotsissa, Latviassa, Puolassa, Saksassa, Itävallassa, Sloveniassa ja Portugalissa. Kokonaisbudjetti on 4,97 miljoonaa euroa, josta pk-yrityksille myönnettävää pilotointirahaa on kaksi miljoonaa euroa. Tarkemman hankekuvauksen täältä.