PK-yrittäjä: on aikasi loistaa haasteiden ratkaisijana ja kasvaa 

|

Joko hait mukaan Urban Tech -haastekilpailuun? Yritykset ja organisaatiot ympäri Eurooppaa tarvitsevat apuasi! Urban Tech -hanke etsii ratkaisuja aitoihin ja ajankohtaisiin haasteisiin, jotka liittyvät terveydenhuollon, vihreän teknologian tai älykkäiden kaupunkiratkaisujen teemoihin. Hakuaikaa on jäljellä 14.9. asti.  

Urban Tech on kasvua tavoitteleville pk-yrityksille hyvä väylä kehittää liiketoimintaa. Mukana on yhdeksän Euroopan maata.  

“Urban Tech on ainutlaatuinen mahdollisuus yrityksille saada uusasiakkuus jopa Suomen rajojen ulkopuolelta – periaatteessa täyttämällä yhden kupongin. Mukana on mahdollisia asiakkaita sekä mentoreita isoista maista, kuten Puolasta, Saksasta ja Itävallasta. Ihannetilanne voi olla sellainen, jossa haaste tulisi esimerkiksi Itävallasta, ratkaisijayritys Suomesta ja yritysneuvoja Ruotsista”, hehkuttaa kasvuvalmentaja Marko Puhtila. 

Tavoitteena on, että tällä pilotilla kasvuyritykset pystyvät todentamaan kansainvälisen kasvupotentiaalin idealleen, jolloin syntyy mahdollisesti monistettavaa liiketoimintaa muihinkin tarkoituksiin. 

”Mitä toistuvampi haaste ja suurempi liiketoimintapotentiaali ideallanne on, sitä korkeammalle se pisteytetään, koska tällöin ideasta voi aueta kokonaan uusi liiketoiminta-alue”, Puhtila vinkkaa.  

Tavoitteena onkin synnyttää uusia innovatiivisia tuote- ja palveluinnovaatioita, joista lupaavimmille tarjolla on pilotointirahoitusta jopa 50 000 euroa.  

Mikä Urban Tech? 

  • Tarkoitettu eurooppalaisille pk-yrityksille. 
  • Idean toteuttamisen tueksi on mahdollista saada mentorointia ja pilotointitukea jopa yli 50 000 euroa. 
  • Yritys voi hakea ratkaisijaksi useampaan haasteeseen, yksi hakemus per haaste.  
  • Hakuaika 14.9 asti! 

Tutustu yli 300 haasteeseen Urban Techin verkkosivuilla: Virtual Library – Urbantech (urbantech-project.eu) 

Tarkemmat ohjeet ja kuvaus hankkeen etenemisestä Open Call – Urbantech (urbantech-project.eu) 

Jäikö joku asia mietityttämään?  

Vielä ehdit mukaan! Ilmoittaudu Urban Techin infotilaisuuteen 18.8: Urban Tech -infotilaisuus (lyyti.fi).