Nyt on oikea aika kehittää muutosjoustavuutta

|

""

Haluatko vahvistaa yrityksesi kykyä menestyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa? Tiedätkö, millainen on yrityksen muutosjoustavuuden tila? Löydä vastauksia näihin kysymyksiin ja keinoja kehittyä osallistumalla maksuttomalle Muutoskyvykkyyspolulle, josta voit poimia yrityksellesi muutosjoustavuuden itsearviointitestin sekä monipuolisia verkkovalmennuksia.

Muutosjoustavuus on yksi kriittisimmistä yrityksen menestystekijöistä. Toimintaympäristöön vaikuttavien muutosvoimien tunnistaminen sekä toiminnan nopea ja rohkea uudistaminen ovat hyviä esimerkkejä muutosjoustavasta toiminnasta. Ketteryys ja uudistuminen perustuvat johdon, henkilöstön ja tekemisen tapojen muutosjoustavuuteen, kuten kykyyn löytää uusia ratkaisuja tuote- tai palvelukonsepteihin sekä niiden tuottamiseen. Yksinyrittäjällä muutosjoustavuus kytkeytyy oman resilienssin ja liiketoiminnan vahvistamiseen sekä verkostojen hyödyntämiseen.

""

Turun yliopiston Brahea-keskus ja kauppakorkeakoulu, Vaasan yliopisto ja Varsinais-Suomen Yrittäjät yhdessä yrityskumppanien kanssa toteuttavat Muutoskyvykäs yritys -hankkeen. Sen tavoitteena on parantaa yksinyrittäjien sekä pienten ja keskisuurten yritysten kykyä selvitä ja menestyä muuttuvassa ja epävarmassa toimintaympäristössä. Yritystoiminnan tehokkuutta, uudistumiskykyä sekä työhyvinvointia kehitetään muutosjoustavuuden arvioinnin ja valmennusten avulla.

Tutustu hankkeeseen ja tarjoamiin valmennuksiin hankkeen verkkosivuilla tästä linkistä.