Muutosjoustavuudesta kiinnostuneita yrityksiä etsitään mukaan kehittämishankkeeseen

|

""
  • Hankkeella halutaan kehittää mikro- ja pk-yritysten muutoskyvykkyyttä
  • Kaksivuotiseen hankkeeseen haetaan kymmeniä aiheesta kiinnostuneita yrityksiä
  • Kiinnostuneilta yrityksiltä odotetaan yhteydenottoa mahdollisimman pian

Turun yliopiston Brahea-keskus ja kauppakorkeakoulu sekä Vaasan yliopisto hakevat yrityskumppaneita toukokuun alussa jätettävään hankehakemukseen. Haussa on kiinnostuneita ja aiesitoumukseen valmiita yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita muutoskyvykkyydestään sekä sen kehittämisestä.

""

– Tavoitteenamme on parantaa yritysten sekä mikro- ja yksinyrittäjien kykyä selvitä ja menestyä muuttuvassa ja epävarmassa toimintaympäristössä. Yritystoiminnan tehokkuutta, uudistumiskykyä sekä työhyvinvointia kehitetään muutosjoustavuuden arvioinnin sekä muutosjoustavuusvalmennuksen avulla, kertoo projektipäällikkö Tiina Anttila hakemusta valmistelevasta Turun yliopiston Brahea-keskuksesta.

Hankkeen toteutuessa mukaan voidaan ottaa 50 yritystä, joista 2–3 pääsee osallistumaan muutosjoustavuusmittarin kehittämiseen ensi syksynä. Valmis mittari tulee kaikkien mukana olevien yritysten käyttöön ja mittarin tulosten pohjalta yritys voi valita valmennuksesta ne moduulit, jotka tukevat niiden kehittämistarpeita.

– Mukaan lähtevälle yritykselle hanke antaa maksutta tilannekuvan omasta muutosjoustavuudestaan, korkeatasoisen valmennuksen muutosjoustavuuden kehittämiseen ja välineitä kehittämistoimien ja henkilöstön työhyvinvoinnin edistämiseen, Tiina Anttila kuvaa.

Tavoitteena on kaksivuotinen hanke, joka käynnistyisi syyskuun alussa. Kiinnostuneet yritykset voivat tiedustella lisää Tiina Anttilalta, tiina.anttila@utu.fi tai puh. 040 523 9081. Hankkeen rahoitushakemus jätetään toukokuun alussa, joten yhteydenottoja toivotaan mahdollisimman pian.