Labmaster ja Randox Laboratories aloittavat laajan yhteistyön

|

""

Kaarinalainen diagnostiikkayhtiö Labmaster solmi historiallisen tutkimus- ja kehityssopimuksen Randox Laboratoriesin kanssa tänä keväänä varmistaen Labmasterin pitkän aikavälin kasvun.

Kaarinalainen diagnostiikkayhtiö Labmaster Oy ja maailman johtava Randox Laboratories Ltd. allekirjoittivat Euroopan ja Yhdysvaltojen markkinat kattavan OEM- valmistussopimuksen ja tuotekehitysyhteistyösopimuksen uusien testien kehittämisestä.

Käytännössä sopimukset takaavat usean sadan instrumentin myynnin sekä satojen tuhansien testien myynnin ja mahdollistavat nopeamman tuotekehityksen sekä useiden testien samanaikaisen tuotannon.

Labmasterin tuotevalikoima kattaa ihmisen ja eläinlääketieteen diagnostiikan, sisältäen LUCIA ™ -analysaattorin ja useita erilaisia in vitro -diagnostiikkatestejä.

”Labmaster kasvaa nyt vauhdilla ja on investoinut voimakkaasti tuotantokapasiteetin lisäämiseen sekä uusien markkinoiden avaamiseen. Brasiliaan ja Etelä-Koreaan on tehty isot jakelusopimukset”, kertoo Labmaster Ltd: n toimitusjohtaja Tony Wahlroos.

""
Labmasterin tuotevalikoima kattaa ihmisen ja eläinlääketieteen diagnostiikan analysaattorin ja useita erilaisia in vitro -diagnostiikkatestejä.

Pohjois-Irlannissa sijaitseva Randox Laboratories on globaali yritys, jolla on toimistoja ja jakelua yli 145 maassa ja yli 100 000 asiakasta. Mielenkiintoista on, että Randox palauttaa aina merkittävän määrän liikevaihdosta takaisin tuotekehitykseen, mikä antaa Labmasterille mahdollisuuden nopeuttaa tuotekehitystä.

Tuotantokapasiteetin lisääminen on ensisijaisen tärkeää kasvun onnistumiselle. ”Tämä yhteistyö tuo lisää työpaikkoja tuotantoon ja mahdollistaa Labmasterin kasvun pitkällä aikavälillä”, toteaa Tony Wahlroos.