Siirry sisältöön

Uutiset

Air Baltic lisää lentovuoroja Turusta Riikaan

  • Air Baltic lisää lentoja kevät- ja kesäkaudeksi 2019 Turku-Riika-reitille
  • Uusi iltapäivävuoro lennetään neljänä päivänä viikossa
  • Riian kautta turkulaisille avautuu jatkoyhteyksiä mm. Saksaan, Italiaan ja Englantiin

Turussa uudet vuorot nähdään merkkinä kohentuneesta taloustilanteesta ja lisäys viestii myös Turun lentokentän matkustajamäärien kasvusta.

– Uudet vuorot ovat osoitus Turun seudun vetovoimasta ja positiivisesta rakennemuutoksesta. Lentoyhtiöt ovat havainneet kentän käytön lisääntyneen ja haluavat sen myötä kohentaa palvelutasoaan, Turun kaupunginjohtaja Minna Arve iloitsee.

Riika on merkittävä vaihtoyhteyskenttä, jota kautta lennetään kymmeniin kohteisiin. Turusta on näin entistä vaivattomampaa matkustaa Euroopan metropoleihin, kuten Lontooseen, Milanoon, Berliiniin ja Brysseliin.

– Turun saavutettavuus paranee huomattavasti ja uudet vuorot palvelevat entistä jouhevammin niin liike-elämää kuin matkailijoitakin. Olemme iloisia yhteistyön syvenemisestä Air Balticin kanssa, kiittelee Finavian verkostojohtaja Jani Jolkkonen.

Turun ja Riian välisten lentojen määrän kasvu parantaa Turun lentoyhteyksiä Euroopan kaupunkeihin.

Turkulaiset ja lähialueilla asuvat suosivat Turun kenttää erityisesti sen ketteryyden takia. Ruuhkaton ja helppojen yhteyksien päässä oleva kenttä on houkutteleva vaihtoehto Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Uudet lentovuorot lennetään maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin.

Turusta pääsee tällä hetkellä suorilla lennoilla Riian lisäksi Maarianhaminaan, Tukholmaan ja Gdanskiin. Lisäksi Wizz Air kertoi viime viikolla aloittavansa marraskuussa suorat lennot Turusta Kaunasiin.