Reeta Huhtinen

Asiakkuuspäällikkö

CleanTurku

010 321 8831

+358 400 832 488

reetahuhtinen/

 

Työskentelen Turku Business Regionin alueella yritys- ja innovaatiopalveluissa bio- ja kiertotalouden yritysten parissa. Erityisalaani on kemia- ja cleantech-toimialojen pk-yritysten kasvun tukeminen. Teknologiayritykset tarvitsevat tuotekehityksen tueksi usein korkeakoulutasoista osaamista. Olen koonnut yritys-korkeakoulu -konsortioita ja auttanut heitä löytämään rahoitusta. Tällä hetkellä fasilitoin Smart Chemistry Park -innovaatioalustan toimintaa ja vedän rakennusmateriaalien kiertotalousklusteria ”Cluster – Circular materials and solutions for Construction Industry”.

Olen koulutukseltani filosofian tohtori (kemia) ja olen aiemmin ollut tutkijana Åbo Akademissa ja Turun- sekä Astonin yliopistoissa (Iso-Britannia). Olen ollut myös yrityspuolella tuotekehityskemistinä. Vuonna 2010 aloitin työt Turku Science Parkissa ja olen työskennellyt laajasti CleanTurku kärkialan yritysten ja korkeakoulujen kanssa. Yksi tehtäväni onkin kansallisten ja kansainvälisten verkostojen vahvistaminen yritysten kasvun tueksi.

Autan mielelläni yrityksiä heidän kestävässä kasvussa ja uusien kontaktien löytämisessä. Ota yhteyttä ja kerron lisää palveluistamme ja verkostoistamme.