Siirry sisältöön

Yhteystiedot

Janina Nieminen

Markkinointipäällikkö
010 321 8826
+358 40 756 7746

Koulutukseltani olen KTM ja toimin Turku Science Park Oy:ssä markkinointipäällikkönä vastuullani kansainvälinen markkinointi.

Toimin yhdessä laajan kansallisen ja kansainvälisen yhteistyöverkoston kanssa tavoitteena rakentaa Turun seudusta globaalisti tunnettu ja vetovoimainen paikka, joka tarjoaa mielenkiintoisia ura- ja sijoitusmahdollisuuksia. Autan Turun seudun yrityksiä näkymään maailmalla ja houkuttelemaan uusia osaajia ja investointeja.

Olen kokenut projektijohtaja, ja konsultoinut lukuisia yrityksiä liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä haasteissa. Turku Science Park Oy:ssä olen rakentanut Turun seudun veto- ja pitovoimaa kansainvälisten korkeasti koulutettujen osaajien keskuudessa koordinoimalla kampanjoita kuten Talent Call Turku ja Happy Pro.

Turun seudun kehitysyhtiö Turku Science Park Oy tarjoaa kokonaisvaltaista apua niin yrityksen perustamiseen, kasvuun ja kehitykseen kuin yritystoiminnasta luopumiseenkin. Konkreettisten asiantuntija-avun lisäksi luomme uusia kontakteja ja vaikuttavuutta satojen vuosittaisten tapahtumiemme kautta. Liity uutiskirjelistallemme ja löydä sinulle sopivat palvelut ja tapahtumat!

Ota yhteyttä, ja jutellaan lisää!

Muut yhteystiedot