Siirry sisältöön

Uutiset

Uusi työkalu auttaa yrityksiä löytämään digitalisaatiota edistäviä palveluita

Suomen digitaalisten innovaatiohubien (EDIH) tuottama yhteinen palvelukatalogi on julkaistu verkossa. Katalogista löytyy hubien tarjoamat liiketoiminnan, tuotantoprosessien, tuotteiden ja palvelujen parantamiseen tarkoitetut, digitalisaatiota edistävät palvelut. Osa palveluista on maksuttomia, osa maksullisia.

Suomessa toimii neljä EDIH-innovaatiohubia: FAIR, HealthHub Finland, Location Innovation Hub ja Robocoast.

”EDIHitä rahoittaa Euroopan unioni ja Suomessa myös Business Finland, ja niillä on yhteinen tavoite: auttaa yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita vastaamaan digitaalisiin haasteisiin ja parantamaan kilpailukykyään. EDIHien tehtävänä on parantaa koko Euroopan unionin digitaalisia valmiuksia”, kertoo Suomen EDIH-edustaja ja HealthHub Finlandin projektikoordinaattori Henrik Honkanen.

Palveluita on paljon ja palveluntarjoajien verkosto on suuri, eikä sopivaa palvelua ole aina helppo löytää verkosta. Palvelukatalogin avulla tehtävä voi helpottua. Katalogin avulla startupit, pienet ja keskisuuret yritykset ja julkishallinnon organisaatiot kaikista EU:n jäsenvaltioista voivat selata tarjolla olevia palveluita. Kun löydät tarpeisiin sopivan palvelun, ole yhteydessä palvelua välittävään EDIHiin. Yhteystiedot löydät palvelukuvauksesta.

Yritys voi myös suoraan ottaa yhteyttä mihin tahansa innovaatiohubiin, ja saada tukea palveluiden käyttöönottoon. Suomen neljä innovaatiohubia tekevät tiivistä yhteistyötä, jotta yritys saa varmasti oikean palveluvalikoiman käyttöönsä. Tavoitteemme on yhteinen: autamme yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita vastaamaan digitaalisiin haasteisiin ja parantamaan kilpailukykyään.

Suomen hubit ovat osa yli 150 eurooppalaisen innovaatiohubin verkostoa, joten yritys saa paitsi Suomen hubien, myös kansainvälisen verkoston palvelut käyttöönsä.

Tutustu palvelukatalogiin tästä.

Jos et löydä sopivaa palvelua katalogista tai haluat tietää lisää tarjoamistamme palveluista, ota yhteyttä tällä lomakkeella.

Tutustu Suomen EDIHeihin:

Tutustu Euroopan EDIH-verkostoon.

EDIH-aloitetta rahoittavat Euroopan unioni ja Business Finland.

Vastuuvapauslauseke:

”Euroopan unionin rahoittama. Esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat ainoastaan tämän tekstin laatijoiden näkemyksiä eivätkä välttämättä vastaa Euroopan unionin tai Euroopan koulutuksen ja kulttuurin toimeenpanovirasto (EACEA) kantaa. Euroopan unioni ja EACEA eivät ole vastuussa niistä.”