Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tuotanto murroksessa – Tehoa teollisuuteen uusista teknologioista

12.12.2023 | 09:0010:30

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita teollisuuden uusimmista innovaatioista ja niiden hyödyntämisestä. Tilaisuudessa kuulet asiantuntijoiden esityksiä siitä, miten virtuaalinen todellisuus, lisäävä valmistus ja digitaaliset kaksoset voivat parantaa tuotannon tehokkuutta, laatua ja turvallisuutta. Tilaisuus on loistava tilaisuus verkostoitua muiden alan toimijoiden kanssa ja saada inspiraatiota omaan työhösi. Ilmoittaudu mukaan ja tule kuulemaan, miten teollisuus on muuttumassa uusien teknologioiden myötä!

Aika: Tiistai 12.12. klo 8.45 – 10.30
Paikka: Neuvotteluhuone Ringsberg, Educity/TurunAMK, Joukahaisenkatu 7 tai online.
Ohjelma:

Aamukahvi 8.45–9.00

Teollinen metaverse – seuraava teollinen vallankumous
Mika Luimula, TurkuAMK

Lisäävä valmistus
Antti Salminen, Turun yliopisto

Digitaaliset kaksoset teollisuudessa
Jerker Björkqvist, Åbo Akademi

Teknologiakampus Turun palvelut yrityksille
Mikko Helle, Åbo Akademi

Robocoast valmistavan teollisuuden tukena
Timo Huttunen ja Arto Branders, Business Turku

Ilmoittaudu tästä. 

Puhujaesittelyt

Mika Luimula työskentelee pelikehityksen pääopettajana Turun ammattikorkeakoulussa. Hän on FIT-osaamiskeskuksen (Futuristic Interactive Technologies) johtaja ja johtaa pelikehityksen tutkimus- ja kehitystoimintaa Turku Game Labissa. Hänen tutkimusintressinsä ovat pelikehitys, pelillistäminen, virtuaalitodellisuus ja lisätty todellisuus. Hän on julkaissut noin 100 tieteellistä artikkelia edellä mainituilla tutkimusalueilla tiiviissä yhteistyössä teollisten kumppaneiden kanssa

Antti Salminen on digitaalisen valmistuksen professori Turun yliopistossa. Hän on työskennellyt lasertyöstön (yli 30 vuotta) ja lisäävän valmistuksen (yli 12 vuotta) t&k toiminnassa sekä yliopistoissa, että teollisuudessa. Hän on johtanut useita kansallisia ja kansainvälisiä tutkimushankkeita prosessi-, systeemi- ja tuotekehityksen alueella. Hänellä on yli 400 tieteellistä julkaisua lasertyöstöstä ja lisäävästä valmistuksesta.

Jerker Björkqvist työskentelee apulaisprofessorina tietotekniikan laitoksella Åbo Akademin yliopistossa. Nykyinen tutkimus keskittyy teolliseen internetiin, jossa sovelluksia hyödynnetään teollisuusdatan diagnostiikassa ja optimoinnissa.

Lisätietoja tapahtumasta: Timo Huttunen

Tiedot

Päivämäärä:
12.12.2023
Aika:
09:00-10:30

Järjestäjä

Business Turku