Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HealthHub Finland EDIH pop-up -klinikka

14.02. | 13:0016:00

HealthHub Finland EDIH tarjoaa terveydenhuoltoalan yrityksille maksuttomia konsultaatiotilaisuuksia, joissa käydään 30 minuutissa läpi hyödynnettävissä olevat palvelut juuri sinun yrityksesi näkökulmasta.

Varaa 30 minuutin aika HealthHub Finland EDIH pop-up -klinikalle Turussa täältä!

Klinikka järjestetään 14.2.2024 klo 13-16, SparkUpissa: SparkUp, Tykistökatu 4 B, 20520 Turku.

 

Mikä on HealthHub Finland EDIH pop-up -klinikka?

HealthHub Finland EDIH pop-up -klinikka on konsultaatio HealthHub Finlandin asiantuntijoiden kanssa. Tämän 30 minuutin mittaisen istunnon aikana asiantuntijamme perehtyvät tarkkaan asiakkaan tarpeisiin ja luovat asiakkaalle yksilöllisen palvelukokonaisuuden. Nämä istunnot ovat maksuttomia.

Konsultaatiotilaisuuksien tavoitteena on auttaa terveydenhuoltoalan asiakkaita selviytymään haasteista ja saavuttamaan tavoitteensa datapohjaisissa terveysteknologiainnovaatioissa. Jokaisessa istunnossa HealthHub Finlandin asiantuntijaryhmä tekee alustavan arvioinnin ja tarjoaa tukea eri osaamisalueilla. Konsultointiryhmä koostuu ammattilaisista, joilla on asiantuntemusta muun muassa kliinisen tutkimuksen, kaupallistamisen, datan ja säädösten, matchmakingin ja potilaiden osallistumisen sekä suunnittelun ja kehittämisen aloilta.

 

Klinikka järjestetään Bisnestä datasta -tilaisuuden yhteydessä.

 

Bisnestä datasta -tilaisuus on tarkoitettu yrityksille, joilla on tarve ja kiinnostusta hyödyntää dataa entistä tehokkaammin liiketoiminnan ja tuotekehityksen tukena sekä uusien innovaatioiden luomisessa.

Tavoitteena on esitellä datan hyödyntämisen ja jakamisen toimintamalleja. Puheenvuorojen ja esimerkkien kautta opimme, kuinka yritykset voivat käytännössä luoda uutta arvoa liiketoiminnallaan, kun ne jakavat ja hyödyntävät dataa yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Kuulemme myös esimerkkejä datan jakamisen teknologioista ja ratkaisumalleista.

Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu tästä.

Tilaisuuden järjestävät Business Turku ja Sitra. Tapahtuma on osa Sitran Kilpailukykyä datasta -kiertävästä tapahtumasarjasta kaikille datatalouden kehittämisestä kiinnostuneille. Kiertueen aikataulu löytyy täältä.

Tiedot

Päivämäärä:
14.02.
Aika:
13:00-16:00

Tapahtumapaikka

SparkUp
Tykistökatu 4B
Turku, 20520
+ Google Map