Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hae kyberturvallisuuden osaajakoulutukseen 30.11. mennessä!

30.11.2022 | 15:00

Koulutuksessa perehdyt mm. keskeisiin organisaation kyberturvallisuuteen vaikuttaviin haasteisiin, sekä teknisten toteutusten suunnitteluun ja toteutukseen.

Opinnot on suunnattu erityisesti insinöörin, it-tradenomin tai muun soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittaneille. Tammikuussa 2023 alkavat opinnot voit suorittaa myös työn ohessa. Hae koulutukseen 30.11.2022 klo 15.00 mennessä.

Tutustu:
https://www.turkuamk.fi/fi/tutkinnot-ja-opiskelu/avoin-amk/korkeakouludiplomit/kyberturvallisuus-osaajakoulutus-30-op-master-school/

Koulutus on rahoitettu Euroopan unionin elpymis- ja palautumistukivälineellä (RRF), joka on EU:n elpymisvälineen (Next Generation EU) suurin ohjelma. Rahoituksen on myöntänyt Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus. Palvelukeskuksen tehtävänä on edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta sekä vastata nopealla toiminnalla työmarkkinoiden äkillisiin rakennemuutoksiin. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Tiedot

Päivämäärä:
30.11.2022
Aika:
15:00