Aina maksuttomia palveluita Turun seudun yrityksille.

Business Turku haluaa auttaa sinua menestymään. Tarjoamme kaikille yrityksille aina maksuttomia palveluita eri vaiheisiin, tavoitteisiin ja tilanteisiin.

 

Ratkaise, kehitä, kasvata ja kansainvälisty Business Turun palveluilla.

Business Turku tukee alueen yritysten kasvua, kehitystä ja kansainvälistymistä aina maksuttomilla palveluilla.

Me autamme laajentamaan horisonttia, avaamme väylät maailmalle ja tarjoamme vääntövoimaa vastuulliseen kasvuun.

Vauhdita yrityksen alkuvaihetta

Kun uunituore Y-tunnus on jo jäähtynyt tai olet vasta perustamassa yritystä, saatat tarvita henkilökohtaista neuvontaa ja sparria.

Kehitä kestävää liiketoimintaa

Katse horisonttiin – huomisen kasvu tapahtuu tämän päivän askelilla. Aseta valmennuksessa yrityksellesi kestävät raamit ja tavoitteet. 

Hyödy rahoitusneuvonnasta

Tiedätkö, mitkä rahoitusmuodot ovat yrityksellesi mahdollisia? Nojaa neuvontaamme rahoitusasioissa ja valmistaudu sijoittajien houkutteluun.

Tavoita oikeat yhteistyökumppanit

Kaipaatko alueellisten, kansallisten tai kansainvälisten verkostojen tukea? Autamme tavoittamaan yrityksellesi hyödylliset kontaktit ja verkostot. 

Edistä yrityksen kansainvälistymistä

Kutsuvatko maailman markkinat? Saatat tarvita matkallesi oikeita kumppaneita, vienti- ja markkinatietoa, uutta osaamista tai kompassia päätöksentekoon. 

Sijoitu Turun seudulle

Turun seudulla on tehty kauppaa jo vuodesta 1229. Alueen tontit, laajat toimialaverkostot ja helpot yhteydet muualle ja maailmalle antavat hyvälle liiketoiminnalle erinomaiset lähtökohdat.