Näkyvyyttä avoimille työpaikoille

Kansalliset työpaikkaportaalit

Näkyvyyttä työpaikoille Turun seudulla 

Rekrytointitapahtumat ja -kampanjat

Osaaja- ja yritystarinat

Kaikille avoimet, maksuttomat rekrytointitapahtumat kansainvälisten osaajien tavoittamiseen. Matchmaking-tilaisuuksien tavoitteena on edesauttaa rekrytoivien yritysten ja osaajien kohtaamista. Järjestämme matchmaking-tilaisuuksia ympäri vuoden. Liity Business Turku -uutiskirjelistalle ja saat ajankohtaista tietoa tilaisuuksista.   

Yrityksillä on mahdollisuus osallistua Osaaja- ja yritystarinat -videosarjaan. Videoiden tarkoitus on houkutella kansainvälisiä osaajia Turun seudulle sekä samalla kertoa Turun seudulla toimivista yrityksistä. Katso kaikki videot Business Turku YouTube -kanavalla ja kysy lisää ottamalla yhteyttä tällä sivulla esillä oleviin yhteyshenkilöihin.

Räätälöidyt rekrytointikampanjat 

Talent Boost -verkosto tarjoaa yrityksille apua myös räätälöityihin rekrytointikampanjoihin. Turun seudun elinkeinoelämää markkinoidaan osana useita kansainvälisiä ammatti- ja rekrytointitapahtumia. Tapahtumat toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Business Finlandin kanssa. Yritysten on mahdollista osallistua tapahtumiin itselleen sopivalla tavalla. Ota yhteyttä tällä sivustolla oleviin yhteyshenkilöihin, ja katsotaan mitä voimme kehittää yhdessä! 

TUTUSTU MYÖS NÄIHIN