Näkyvyyttä avoimille työpaikoille

Kansalliset työpaikkaportaalit

Näkyvyyttä työpaikoille Turun seudulla 

Four Reasons to Choose Southwest Finland -esite

Esite tarjoaa tietoa elämästä Lounais-Suomessa ja on suunnattu henkilöille, jotka harkitsevat muuttoa alueelle. Ulkomaalaisia työntekijöitä rekrytoivat yritykset voivat liittää esitteen työpaikkailmoituksiinsa, jotta hakijat voivat tutustua alueeseen. Esite tarjoaa tietoa alueen elämästä, kulttuurista ja palveluista.

Lataa esite täältä.

Rekrytointitapahtumat ja -kampanjat

Osaaja- ja yritystarinat

Kaikille avoimet, maksuttomat rekrytointitapahtumat kansainvälisten osaajien tavoittamiseen. Matchmaking-tilaisuuksien tavoitteena on edesauttaa rekrytoivien yritysten ja osaajien kohtaamista. Järjestämme matchmaking-tilaisuuksia ympäri vuoden. Liity Business Turku -uutiskirjelistalle ja saat ajankohtaista tietoa tilaisuuksista.   

Yrityksillä on mahdollisuus osallistua Osaaja- ja yritystarinat -videosarjaan. Videoiden tarkoitus on houkutella kansainvälisiä osaajia Turun seudulle sekä samalla kertoa Turun seudulla toimivista yrityksistä. Katso kaikki videot Business Turku YouTube -kanavalla ja kysy lisää ottamalla yhteyttä tällä sivulla esillä oleviin yhteyshenkilöihin.

Räätälöidyt rekrytointikampanjat 

Talent Boost -verkosto tarjoaa yrityksille apua myös räätälöityihin rekrytointikampanjoihin. Turun seudun elinkeinoelämää markkinoidaan osana useita kansainvälisiä ammatti- ja rekrytointitapahtumia. Tapahtumat toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Business Finlandin kanssa. Yritysten on mahdollista osallistua tapahtumiin itselleen sopivalla tavalla. Ota yhteyttä tällä sivustolla oleviin yhteyshenkilöihin, ja katsotaan mitä voimme kehittää yhdessä! 

TUTUSTU MYÖS NÄIHIN