Kun on aika harpata eteenpäin, Business Turun palvelut toimivat vipuvartena. Tarjoamme maksuttomasti rahoitusneuvontaa, mahdollisuuden kohdata samanhenkisiä yrittäjiä sekä istua saman pöydän ääreen suurten yritysten kanssa – niin meillä kuin maailmalla.

Tarjoamme maksuttomasti veto-, työntö- ja vipuvoimaa kasvuhaluisille. Kauttamme saat käyttöösi parhaat kontaktit ja tuen

Tutustu palveluihimme ja ota rohkeasti yhteyttä. Autamme kartoittamaan tarpeesi ja ohjaamme oikean palvelun ja asiantuntijan luo.

Apua liiketoiminnan kasvattamiseen

Yrityksen ulkopuolelta tulevat näkemykset ja neuvot ovat toiminnan kehittämisessä arvokkaita. Asiantuntijamme ovat tukenasi kaikissa liiketoiminnan laajentamista koskevissa asioissa. Heiltä saat apua esimerkiksi kun yrityksesi miettii kansainvälisten osaajien rekrytointia tai etsii uusia yhteistyökumppaneita tai jakeluverkostoja. Voit varata meiltä ajan maksuttomaan henkilökohtaiseen kasvu- ja kehittämisneuvontaan.

Kasvu- ja kehittämisneuvonta Maksutonta asiantuntija-apua yksityissektorilta Kasvua kansainvälisistä osaajista Kansainvälisiä kumppanuuksia (Enterprise Europe Network) Osaajia RekryTreffeiltä (Turun kaupungin Työpiste)

Vauhtia tuotekehitykseen ja tutkimustoimintaan

Uusien tuotteiden ja palveluiden taustalla on yleensä erilaista tutkimus- ja kehittämistyötä. Osaamista voi löytyä yrityksen sisältä, mutta sitä voi hakea myös uusista yhteistyöverkostoista. Valmiin tuotteen tai palvelun lanseerausta voit helpottaa yhteiskehittämisen palveluilla, jotka ohjaavat tuotteen viimeistelyssä ja voivat toimia arvokkaina referensseinä.

Innovaatiokyvyn kehittäminen Tutkimuskumppanin löytäminen Innovaatio- ja testialustat Vastuullisuuden kehittäminen

Uusia kumppanuuksia maailmalta

Kansainvälistyminen vaatii aina uusien verkostojen rakentamista. World Trade Center Turku, Enterprise Europe Network ja erilaiset vienninedistämisprojektimme tarjoavat kanavia uusille markkinoille.

World Trade Center Turku Kansainvälisiä kumppanuuksia (Enterprise Europe Network) Messu- ja vienninedistämismatkat Kasvua kansainvälisistä osaajista

Rahoitusta kasvuun ja kehittämiseen

Pankkilainaa, kehittämistukea, EU-rahaa vai innovaatiorahoitusta? Kasvuvalmentajamme tuntevat eri rahoitusvaihtoehdot ja auttavat niiden kartoituksessa.

Rahoitusneuvonta

Omien toimintojen ja kulurakenteen kehittäminen

Henkilökohtainen neuvontamme on käytettävissäsi myös yrityksen kannattavuutta ja kulurakenteen kehittämistä koskevissa kysymyksissä. Varaa aika kasvuvalmentajaltamme ja hyödynnä ulkopuolisen asiantuntijan neuvot ja vinkit.

Kasvu- ja kehittämisneuvonta

Yrityskaupat ja muutostenhallinta

Varsinais-Suomen omistajanvaihdospalvelu yhdistää yritystoiminnasta luopuvat ja jo toimivan yrityksen jatkamisesta kiinnostuneet. Turun seudun toimitilapalvelu auttaa sopivan toimitilan löytämisessä. Henkilökohtainen neuvontamme on tukenasi myös taloudellisiin vaikeuksiin tai yritystoiminnan lopettamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Toimitilat ja tontit Yritysjärjestelyt ja omistajanvaihdos Yritystoiminnasta luopuminen

Varsinais-Suomen omistajanvaihdospalvelulla 2022

90 omistajanvaihdosohjausta
12 tapahtumaa ja niissä
330 osallistujaa

Kasvupalveluissa vuonna 2022

11 yritystä Smart Chemistry Parkin tiloissa
279 Enterprise Europe Network -asiakkuutta
7 Enterprise Europe Network -yhteistyösopimusta

Naantalin meriverkostot 2022 tapahtumaan osallistui

150 yritystä

HealthTurun yrityksillä käynnissä yli

300 milj. € investoinnit alueella