Kasvuohjelmat yhdistävät kasvuhakuisia pk-yrityksiä ja eri toimialoilla asemansa vakiinnuttaneita suuryrityksiä. Kohtaamisissa ketterät, innovatiiviset kasvuyritykset tavoittavat uusia kohderyhmiä ja asiakkuuksia. Suuryritykset puolestaan vahvistavat omaa innovatiivisuuttaan ja kilpailukykään uudenlaisilla yhteistyökuvioilla.

LevelUp-kasvuohjelma

Uusi, maksuton LevelUp-kasvuohjelma on suunnattu skaalautumisvaiheeseen ehtineille, kasvuhakuisille yrityksille. Vuoden kestävän ohjelman tavoitteena on kasvattaa liikevaihtoa ilman, että resursseja tarvitsee lisätä samassa suhteessa.

Ohjelmaa ei ole rajattu toimialojen tai teknologioiden mukaan, joten mukaan voivat hakea kaikki kasvuhakuiset yritykset, joiden tiimissä on vahvaa kokopäivätoimista sitoutumista yrittämiseen. LevelUpissa käytössäsi on Business Turun kasvuvalmentajien sekä yhteistyökumppaneiden asiantuntijoiden ja mentoreiden tuki.

LevelUp-kasvuohjelma

Marko Puhtila

+358 10 321 8887

ProHealth Growth -kasvuohjelma

ProHealth Growth on kansallinen, ammattimaisen ja säännellyn terveysalan kasvuohjelma, joka tukee alan varhaisvaiheen yritysten ja yritysaihioiden kaupallistamista ja kansainvälistymistä. Kohderyhmänä ovat erityisesti lääke- ja diagnostiikkakehitys sekä niihin linkittyvät toimialat ja ratkaisut.

Valitut yritykset ja aihiot saavat tarpeisiinsa perustuvaa, intensiivistä valmennusta ja mentorointia, mahdollisuuden osallistua kuukausittain järjestettäviin temaattisiin työpajoihin esimerkiksi regulaatioon, juridiikkaan, markkinointiin ja rahoituskysymyksiin liittyen sekä verkottumista toimialan kansallisiin ja kansainvälisiin asiantuntijoihin, yrityksiin ja rahoittajiin. Prohealth on tällä hetkellä tauolla. Ota meihin yhteyttä, niin pohditaan yhdessä miten muuten voisimme auttaa.

Werstas Labsin työtila on ProHealth-yritysten käytettävissä korvauksetta. Werstas Labs tarjoaa myös toimisto- ja laboratoriotiloja, laboratorion peruslaitteita ja välinehuoltopalveluja Werstas Labs -asiakkaille.

Lisäarvoa tuo Business Turun koordinoima Nordic Mentor Network for Entrepreneurship, NOME-mentorointiohjelma, joka tarjoaa huipputason ryhmämentorointia myös suomalaisten life science -yritysten käyttöön.

Siirry ProHealth Growth -kasvuohjelman sivustolle

Jyrki Lehtimäki

044 9639 680

TUTUSTU MYÖS NÄIHIN