Ilmaiset asiantuntijakonsultaatiot Digital Health – ja MedTech-alan yrityksille

Innovaatiokeskus HealthHub Finland EDIH (HHFIN) tarjoaa ilmaiset konsultaatioklinikat, joihin sisältyy asiantuntijoiden tekemä tarveanalyysi ja sopivien HHFIN-palveluiden tunnistaminen.Konsultaation tarkoitus on luoda asiakkaalle yksilöllinen palvelukokonaisuus.

Konsultaatiotilaisuuksien tavoitteena on auttaa terveydenhuoltoalan yrityksiä selviytymään haasteista ja saavuttamaan tavoitteensa datapohjaisissa terveysteknologiainnovaatioissa.

Innovaatiokeskus järjestää verkkoklinikoita ja fyysisiä pop-up -klinikoita. Seuraava pop-up klinikka järjestetään Turussa 14.2. SparkUpissa. Varaa 30 minuutin aika HealthHub Finland EDIH pop-up -klinikalle Turussa täältä.

Jokaisessa istunnossa HealthHub Finlandin asiantuntijaryhmä tekee alustavan arvioinnin ja tarjoaa tukea eri osaamisalueilla. Konsultointiryhmä koostuu ammattilaisista, joilla on asiantuntemusta muun muassa kliinisen tutkimuksen, kaupallistamisen, datan ja säädösten, matchmakingin ja potilaiden osallistumisen sekä suunnittelun ja kehittämisen aloilta.

”HealthHub Finland EDIH:n asiantuntijoiden monipuolinen tausta ja asiantuntemus tekevät klinikasta ainutlaatuisen. Asiantuntijat edustavat erilaisia alueellisia terveys- ja teknologiaekosysteemejä eri puolilla Suomea, mikä mahdollistaa asiakkaille potentiaalisten palveluiden tunnistamisen oman lähialueen ulkopuolella”, kertoo HealthHub Finlandin projektikoordinaattori ja Business Turun erityisasiantuntija Henrik Honkanen.

Varaa aika täältä!

Klinikka järjestetään Bisnestä datasta -tilaisuuden yhteydessä

Bisnestä datasta -tilaisuus on tarkoitettu yrityksille, joilla on tarve ja kiinnostusta hyödyntää dataa entistä tehokkaammin liiketoiminnan ja tuotekehityksen tukena sekä uusien innovaatioiden luomisessa.

Tavoitteena on esitellä datan hyödyntämisen ja jakamisen toimintamalleja. Puheenvuorojen ja esimerkkien kautta opimme, kuinka yritykset voivat käytännössä luoda uutta arvoa liiketoiminnallaan, kun ne jakavat ja hyödyntävät dataa yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Kuulemme myös esimerkkejä datan jakamisen teknologioista ja ratkaisumalleista.

Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu tästä.

Tilaisuuden järjestävät Business Turku ja Sitra. Tapahtuma on osa Sitran Kilpailukykyä datasta -kiertävästä tapahtumasarjasta kaikille datatalouden kehittämisestä kiinnostuneille. Kiertueen aikataulu löytyy täältä.