BIOPEN

BIOPEN

Toteutusaika: 1.5.2017 – 31.12.2019
Hankepartnerit: BioEconomy Cluster ja CLIB 2021, Saksa, Green Chemistry Cluster, Puola, BioBasedDelta – klusteri, Hollanti, PNO/ Ciaotech Srl, Italia, Innovation Engineering Srl, Italia, Europe Unlimited, Belgia ja National Technical University of Athens, Kreikka. Smart Chemsitry Park / Turku Science Park Oy, Suomi
Rahoitus: Horizon2020 / Bio-based industries
Sisältö: Biopen -hanke kokoaa yhteen eurooppalaisia biotalousklustereita ja sen tavoitteena on löytää uusia yhteistyömahdollisuuksia biotalouden alan yrityksille. Hankkeen verkkosivuille kerätään tietoa biotalouteen liittyvistä eurooppalaisista projektirahoitusmahdollisuuksista ja myös muuta aiheeseen liittyvää tietoa patenteista sekä vapaasti saatavilla olevia tieteellisiä julkaisuja. Sivuston yhteistyömahdollisuudet -osiossa yritykset ja yliopistot voivat etsiä yhteistyökumppaneita yhteisen EU-hankkeen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Hankkeeseen osallistuvat biotalousklusterit järjestävät eri maissa verkostoitumistilaisuuksia, joissa on mahdollisuus tutustua muihin eurooppalaisiin biotaloustoimijoihin ja löytää yhteistyömahdollisuuksia.
TScP Oy:n tehtävät: Tuoda suomalasia biotalouden toimijoita ja yrityksiä mukaan euroopapalaiseen biotalousverkostoon ja olla mukana järjestämässä verkostoitumistilaisuuksia.
Yhteyshenkilö TScP Oy:ssäReeta Huhtinen