Siirry sisältöön

Yhteystiedot

Timo Suutarla

Asiakkuuspäällikkö
CleanTurku, Green Industry Park
040 186 5995
010 321 8832

Työni on viedä eteenpäin vihreää siirtymää Turun seudulla edistämällä siihen liittyvien kestävien teollisten investointien sijoittumista alueelle. Tällaisia hankkeita ovat mm. bio- ja kiertotalouteen sekä puhtaaseen energiaan liittyvät investoinnit. Työ on jatkoa Green Industry Park Oy:ssä aloitetulle uusiin teollisiin työpaikkoihin ja kasvuun tähtäävää strategiaa.

Taustaltani olen Helsingin Teknillisestä Korkeakoulusta (nyk. Aalto Yliopisto) valmistunut diplomi-insinööri (1985) ja tehnyt urani metsäteollisuuden johtotehtävissä, jossa toimin yhteensä yli 20 vuoden ajan UPM:n tehtaanjohtajana Skotlannissa, Kanadassa, Kymillä, Myllykoskella ja Raumalla. Ennen Turku Business Parkin asiakkuuspäällikön tehtävää kesällä 2023 toimin Green Industry Park Oy:n liiketoiminnan kehityspäällikkönä 2 vuotta. Tavoitteenani on EU:n vihreään siirtymään liittyvän kestävän kasvun tukeminen erityisesti Turun seudulla.

Kun sinulla on ajatus uudesta liiketoiminnasta tai olemassa olevan liiketoiminnan kasvattamisesta ja haluat viedä sitä eteenpäin, ole rohkeasti yhteydessä, niin voimme yhdessä katsoa, miten voimme palvella sinua ja hankettasi parhaalla mahdollisella tavalla. Verkostomme avulla pystymme löytämään hankkeellesi parhaan mahdollisen sijainnin, siihen tarvittavan infran ja yhteistyökumppanit niin kotimaasta kuin ulkomailtakin.

Muut yhteystiedot