Siirry sisältöön

Yhteystiedot

Johanna Puhtila

Kasvuvalmentaja
010 321 8886
+358 400 247 023

Olen auttanut erikokoisia ja -ikäisiä yrityksiä liiketoiminnan suunnittelussa, kasvattamisessa, rahoituksen hakemisessa ja kansainvälistymisessä 15 vuoden ajan. Vastaan startupeille ja ideatason tiimeille suunnatusta BusinessUp-ohjelmasta ja Proof of Concept -vaiheen startupeja ja investoreita auttavasta kansainväisestä Northbound Startups -projektista. Olen mukana myös Enterprise Europe Network ‑palvelutiimissämme, joka tarjoaa maksutta apua yrityksille kumppaneiden ja markkinatiedon hakuun yli 60 maassa.

Matkan varrella olen myös vastannut yritysten toimintaympäristön kehittämisprojekteista niin kansallisilla kuin kansainvälisillä kentillä ja tehnyt töitä myös yksityisellä sektorilla. Verkostojen ja kontaktien rakentaminen on minulle mieleistä puuhaa. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri.

Autan mielelläni kaikissa skaalautuvan liiketoiminnan kysymyksissä ideatasolta kansainvälistymiseen sekä kansainvälisten kontaktien ja partnereiden etsimisessä kaikilla toimialoilla. Erityisesti olen kiinnostunut kestävän kehityksen ratkaisuista ja sosiaalisen yrittämisen mahdollisuuksista.

Muut yhteystiedot