Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lean-johtaminen asiantuntijatyössä -valmennus yrityksille

06.10.2023 | 09:0015:00

Turku AMKn tarjoaa yrityksille lokakuussa ja marraskuussa LEAN valmennusta ja mahdollisuutta päästä tutustumaan Labriikkiin, joka on Kemiantekniikan tutkimus- ja kehityslaboratorio. LEAN luennot tulee pitämään Petri Takatalo Lean5 Europe Oy:stä. Lokakuun luennon aiheena on Lean Johtaminen asiantuntijatyössä (2 h) ja marraskuussa Lean menetelmät (3 h). Voit halutessasi osallistua vaan toiseen tapahtumaan.

Päivät on jaettu kahteen osioon, jossa aamupäivällä on mahdollisuus osallistua LEAN luennolle ja iltapäivällä Labriikin esittelyyn. Voit osallistua molempiin tai voit valita vain toisen. Kahvitarjoilu järjestetään aamu- ja iltapäivällä. Omakustanteiseen lounaaseen on mahdollisuus esim. samassa rakennuksessa olevassa Sodexon ravintolassa.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ 6.10. luennolle:  Lean Johtaminen asiantuntijatyössä (2 h).

ILMOITTAUDU TÄSTÄ 17.11. luennolle: LEAN Menetelmät (3h).

Tapahtumat järjestetään osana MYRSKY-hanketta, jonka tarkoituksena on vahvistaa yritysten muutoskyvykkyyttä yhteistyössä ammattikorkeakoulujen kanssa. Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Lue lisää hankkeen tapahtumista ja tutustu yrityksille suunnattuihin, maksuttomiin mikro-opintoihin: https://myrsky.turkuamk.fi/

Tiedot

Päivämäärä:
06.10.2023
Aika:
09:00-15:00

Tapahtumapaikka

Turun ammattikorkeakoulu, Lemminkäisenkatu
Lemminkäisenkatu 30
Turku, 20520
+ Google Map

Järjestäjä

Turun ammattikorkeakoulu