Järjestäjä: Turun kaupunki

Toukokuun ilmastokahvien aiheena on ruoka-ala kiertotalouden ytimessä. Ilmastokahvit järjestetään 13.5. klo 9–10 etäyhteyksin. Tervetuloa kuulolle!

Toukokuun ilmastokahvit järjestetään 13.5. klo 9–10 Teamsissa. Kahveilla kuullaan ruoka-alan kiertotaloudesta: Miten globaali ruoantuotanto vaikuttaa luonnon monimuotoisuuteen – ja mitä voimme tehdä toisin? 

Lisäksi saamme konkreettisen esimerkin, miten ravintoloiden hävikistä on luotu liiketoimintaa sekä kuulemme myös WiseFood – resurssiviisaat ruokaketjut -hankkeesta, jossa luodaan ruokasektorille uutta resurssiviisasta toimintaa ja innovaatioita. 

Ohjelma:

  • Ruoantuotannon vaikutus luonnon monimuotoisuuteen – miten voimme vaikuttaa valinnoillamme?, Aino Tarkkio, Turun yliopisto
  • Kasviöljyistä biopolttoaineeksi – kahvinporoista kasvatusmullaksi – case VG-Port, Anniina Urponen, VG-Port
  • WiseFood – resurssiviisaat ruokaketjut -hanke: Kohti kestävämpiä ruokaketjuja yritysyhteistyöllä, Sini Laikola ja Anni Kerttula, Turun yliopisto

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä linkistä. Ilmoittautua voi 13.5. klo 8.30 asti. Ilmoittautumalla saat tapahtuman tallenteen ja esitysmateriaalin jälkikäteen sähköpostiisi.

Lisätiedot ja kysymykset:
Petra Svahn, petra.svahn@turku.fi