Oletko suunnittelemassa yritystoiminnan käynnistämistä tai vasta yrityksen perustanut? Onko ideasi skaalautuva ja sinua kiinnostaa ehkä myös kansainvälinen kasvu? Startup-yrittäjäksi aikoville tarkoitettu StartingUp-työpaja vie ideaasi eteenpäin. Selvitämme mm. mikä on asiakaskuntasi ja millaista lisäarvoa pyrit luomaan.

StartingUp koostuu kahdesta työpajasta. Ensimmäisessä työpajassa perehdymme siihen, miten value proposition canvasin avulla voidaan selvittää tuotteen ja markkinan yhteensopivuutta. Toisessa työpajassa opimme, miten testata arvolupausta potentiaalisilla asiakkailla ja miten edetä siitä. Istunnot pidetään kahtena peräkkäisenä maanantaina. Molempien istuntojen työkieli on englanti.

Seuraavat StartingUp-työpajat pidetään 10.6. ja 17.6.

Ilmoittaudu tästä.

Lisätietoja antaa John Holmberg.

StartingUpin aiheita

  • Asiakkaat – kuka maksaa ja mistä?
  • Mikä on arvolupaukseni?
  • Miten testaan arvolupaustani.

 

StartingUpin jälkeen

  • Ymmärrät asiakkaan tarpeita paremmin
  • Liikeideasi arvolupaus on hyvin määritelty
  • Olet valmis testaamaan arvolupaustasi todellisessa elämässä.

SparkUp – yhteisö ja toimitila startupeille

SparkUp on yhteisö ja toimitila, joka tuo saman katon alle Turun seudulla toimivia startup-toimijoita, verkostoja ja tapahtumia. SparkUpin tiloissa yhteistyötä tekevät mm. Business Turku Oy, opiskelijavetoinen yrittäjyysjärjestö Boost Turku, luovien alojen hautomo Humak Creve ja yrittäjyyskasvatusohjelmia tarjoava Nuori Yrittäjyys.

TUTUSTU MYÖS NÄIHIN