Liiketoimintavisioiden ei tarvitse jäädä vain haaveeksi. Aina maksuttomat, luottamukselliset ja kattavat palvelumme ovat seudun kaikkien yritysten käytettävissä.

Voit nojata meihin esimerkiksi henkilökohtaisessa neuvonnassa ja valmennuksessa, rahoitusneuvonnassa ja liiketoimintaidean kirkastamisessa, sekä verkostojen kasvattamisessa.

Vauhdita yrityksen alkuvaihetta

Kun uunituore Y-tunnus on jo jäähtynyt tai olet vasta perustamassa yritystä, saatat tarvita henkilökohtaista neuvontaa ja sparria.

Kehitä kestävää liiketoimintaa

Katse horisonttiin – huomisen kasvu tapahtuu tämän päivän askelilla. Aseta valmennuksessa yrityksellesi kestävät raamit ja tavoitteet. 

Hyödy rahoitusneuvonnasta

Tiedätkö, mitkä rahoitusmuodot ovat yrityksellesi mahdollisia? Nojaa neuvontaamme rahoitusasioissa ja valmistaudu sijoittajien houkutteluun.

Tavoita oikeat yhteistyökumppanit

Kaipaatko alueellisten, kansallisten tai kansainvälisten verkostojen tukea? Autamme tavoittamaan yrityksellesi hyödylliset kontaktit ja verkostot. 

Edistä yrityksen kansainvälistymistä

Kutsuvatko maailman markkinat? Saatat tarvita matkallesi oikeita kumppaneita, vienti- ja markkinatietoa, uutta osaamista tai kompassia päätöksentekoon. 

Sijoitu Turun seudulle

Turun seudulla on tehty kauppaa jo vuodesta 1229. Alueen tontit, laajat toimialaverkostot ja helpot yhteydet muualle ja maailmalle antavat hyvälle liiketoiminnalle erinomaiset lähtökohdat. 

Vauhtia yrityksen alkuvaiheeseen

Se on rohkea, joka yrittää – ja aloittaa. Maksuttomat neuvontapalvelumme tuovat vauhtia ja varmuutta vasta-alkaneen yritystoiminnan kehittämiseen ja vakiinnuttamiseen. 

Kotimaassa kasvua hakevat yritykset

Haetko jo käynnissä olevalle liiketoiminnalle kasvua ja laajentumisen paikkoja? Oli mielessäsi sitten uusi alue, tuote tai toimiala, autamme yritystäsi saavuttamaan potentiaalinsa. 

Avataan portti maailmalle

Jotkut yritykset ovat syntyjään globaaleja – toiset päättävät astella kansainvälisille markkinoille sopivan hetken koittaessa. Autamme yrityksiä ponnistamaan maailmalle. 

Haetko inspiraatiota ja opetusta, verkostoitumistilaisuuksia tai esimerkiksi uusia liiketoimintamahdollisuuksia? Lähde mukaan tuleviin tilaisuuksiin! Me katamme pöytään kaffetta ja pullaa.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Me haluamme nähdä, että yrityksesi menestyy. Olisi hauska kuulla tarkemmin juuri sinun yrityksestäsi ja tavoitteistasi – sekä siitä, miten voisimme parhaiten olla avuksi.

Avullamme saat vääntövoimaa kasvuun, kehittymiseen ja kansainvälistymiseen.