Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Terveysdata-aamukahvit by HYTKI

Tervetuloa kaikille avoimille Terveysdata-aamukahveille!

Huhtikuun aamukahveilla 19.4.2024 käsitellään julkisesti tuettuja digipalveluita pk-yrityksille HealthHub Finland EDIH -rahoituksella.
Aloitus klo 8.30, tilaisuus päättyy viimeistään klo 9.30. Päivän teeman lisäksi jaossa tietoa tulevista aihealueen tapahtumista.

HYTKI-verkoston järjestämät aamukahvit ovat kaikille terveys- ja hyvinvointidatan hyödyntämisen ja terveyden digitalisaation parissa työskenteleville avoin, virtuaalinen, vapaamuotoinen kokoontumispaikka. Tarkoitus on, että kuka tahansa voi liittyä mukaan ja matalalla kynnyksellä kertoa oman organisaation tai alueen tulevista tapahtumista, hankevalmistelujen kumppanitarpeista, uusista palveluista jne.

Aamun aloittaa lyhyt yhteinen alustus, ja keskustelu jatkuu kahvikupin äärellä päivänpolttavista asioista. Tilaisuuden chat toimii niin keskustelufoorumina kuin tiedon jakamisen ja hakemisen paikkana (esim. juuri teemaan liittyvistä tilaisuuksista) myös aamukahvien välillä.

Tulevat Terveysdata-aamukahvit:
17.5.2024 Synteettinen data terveysalan tuotekehityksessä
14.6.2024 TBC

Ilmoittautumalla mukaan saat myös päivityksiä käsiteltävistä teemoista sekä muistutusviestin osallistumislinkkeineen sähköpostiisi aina aamukahveja edeltävänä päivänä.
Voit lisätä aamukahvit kalenteriisi tästä Terveysdata-aamukahvit by HYTKI -linkistä.

Huikkaathan aamukahveista myös kollegoillesi!

#hytki #hytkinetwork #terveysdata-aamukahvit

Kaikki Tapahtumat