Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teknologiatammikuu – Avaa ovesi työnhakijoille!

Kaipaatko työntekijöiden rekrytointiin uutta ulottuvuutta? Oletko kiinnostunut heistäkin, jotka vasta miettivät, millaista työ tai opiskelu teknologiateollisuuteen kuuluvalla toimialalla on?

TE-toimisto kutsuu alueen teknologiateollisuuden toimijat – työnantajat, kouluttajat, muut organisaatiot – avaamaan ovensa. Ideana on saada aktiiviset työnhakijat ja muut alasta kiinnostuneet tutustumaan teille paikan päälle. Vaihtoehtona on myös virtuaalivisiitti Tavata-alustan kautta. Tavoitteena tietenkin työllistyminen!

Miten toimitaan?
TE-toimisto kokoaa ja koordinoi käyntikohteet sekä tiedottaa työnhakijoille ja opiskelijoille. Ajankohtana on tammikuu 2023. Sen puitteissa voitte itse valita päivät ja kellonajat, juuri niin monta kuin katsotte tarpeelliseksi. Montako henkilöä voitte ottaa kerralla vastaan? Mitä kävijälle on tarjolla: kierros toimipaikassa missä itse työtä tehdään, infotilaisuus, alustavaa työhaastattelua, kahvittelua…? Mitä haluaisitte näyttää sellaista joka ei esim. työpaikkailmoituksista välity? Mitkä sisällöt sopisivat Tavatan puolelle?

Teknologiatammikuun kohteet kootaan Tavataan + Google Mapsiin, joista tulijat näkevät sijainnit, aikataulut ja tarjonnat. Sieltä hoituu myös vierailijoiden
etukäteisilmoittautuminen.

Kohteenne löytyy tuota pikaa täältä: Google Maps

Ilmoittautuminen vierailukohteeksi

Idean esittely videona

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä:
timo.rautavirta@te-toimisto.fi (tapahtumat)
teija.messula@te-toimisto.fi (Turun seutu)
mika.harju@te-toimisto.fi (Salon seutu, Turunmaa)
timo.laakso@te-toimisto.fi (Loimaan seutu)
pirkko.makela@te-toimisto.fi (Vakka-Suomi)

Kaikki Tapahtumat