Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

Starttipaja (liiketoimintasuunnitelman ja laskelmien teko)

Oletko perustamassa yritystä? Haetko starttirahaa? Vai tarvitsetko pankkilainaa suurempia hankintoja varten? Sitä varten tarvitaan liiketoimintasuunnitelma.

Jos aloittaminen tuntuu vaikealta, tule mukaan Business Turun järjestämään liiketoimintasuunnitelman starttipajaan!

Keskitymme starttipajassa vain liiketoimintasuunnitelmaan ja laskelmiin. Starttipaja on maksuton ja se järjestetään toimitiloissamme Turun Kupittaalla osoitteessa Joukahaisenkatu 3 A. Starttipajan käytyäsi pystyt laatimaan itsenäisesti liiketoimintasuunnitelman sekä laskelmat.

Liiketoimintasuunnitelma eli LTS on yrityksen kirjallinen suunnitelma, jolla kerrot, miten käytännössä toteutat suunnittelemaasi liikeideaa. Suunnitelman laatiminen auttaa sinua jäsentämään liikeideaasi. Se on hyödyllinen ennen kaikkea sinulle itsellesi, mutta tarvitset suunnitelmaa myös rahoittajia ja mahdollisia sijoittajia varten.

Starttipaja pidetään keskiviikkona 22.5. klo 9.00-11.00 Turun Kupittaalla Business Turku Oy:n neuvotteluhuoneessa Majakka. Katso tulo-ohje.

Ilmoittautuminen.

 

Haluatko lisätietoja? Kysy lisää yritysneuvojiltamme Peter Lostedtiltä tai Maarit Tontilta. Tässä starttipajassa työskentelet heidän kanssaan.

 

Kaikki Tapahtumat