Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SCALE-ABLE-matchmaking Norrköpingissä

Tutustu skaalautuvien yritysten ja suuryritysten yhteistyön mahdollisuuksiin!

Skaalautuvien yritysten ja suuryritysten onnistunut yhteistyö tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia molemmille osapuolille: uudet vientimarkkinamahdollisuudet, mullistavat innovaatiot, laajentunut asiakaskunta, pääoma skaalaamiseen ja paljon muuta.

SCALE-ABLE on uusi kansainvälinen yhteistyöhanke, jonka tavoitteena on luoda kestävä palvelu, joka mahdollistaa skaalautuvien yritysten kasvupotentiaalin parantamisen suuryritysten kanssa tehtävän yhteistyön kautta. Sen tavoitteena on hyödyntää alikäytettyä potentiaalia, joka voidaan saavuttaa rajat ylittävän yhteistyön avulla. Yritysten yhteen saattamiseen käytetään Ignite Swedenin kehittämää ainutlaatuista menetelmää.

Hanke sisältää työpajoja ja räätälöityjä matchmaking-tapahtumia Virossa, Suomessa ja Ruotsissa. Näistä ensimmäinen järjestetään Norrköpingin Science Parkissa 31.1.2024.

SCALE-ABLE-hankkeessa ovat mukana Ignite Sweden, Norrköping Science Park, SISP – Swedish Incubators and Science Parks (Ruotsi), Tehnopol (Viro) ja Turku Science Park (Suomi). 2,5 vuoden hanke rahoitetaan Central Baltic Interreg -ohjelmasta 2021–2027.

Suuryritysten hakuaika päättyy 31. lokakuuta
Startup-yritysten hakuaika päättyy 30. marraskuuta

Hankkeen tiedot

Tapahtuman tiedot ja ilmoittautuminen

Kaikki Tapahtumat