Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Osaajapula vaivaa – apua kansainvälisistä osaajista – maksuton tietoisku

31.10.2023 | 09:0010:45

Kaipaako yrityksesi kipeästi osaavaa työvoimaa? Onko kilpailu osaajista kiristynyt ja hyviä tekijöitä on entistä vaikeampi löytää? Oletko harkinnut kansainvälisen osaajan rekrytointia, mutta alkuun pääseminen tuntuu hankalalta? Tämän Keskuskauppakamarin järjestämän tietoiskun jälkeen tiedät miltä osaajapulatilanne näyttää Suomessa ja miten lähteä edistämään kansainvälisten osaajien rekrytointia.

Tietoisku antaa konkreettisia vinkkejä, miten löytää kansainvälisiä osaajia ja millaista apua on tarjolla kansainvälisten osaajien rekrytoimiseen. Yksin ei tarvitse jäädä, auttavia tahoja löytyy yksityiseltä sektorilta, julkiselta sektorilta ja myös kolmannelta sektorilta. Tietoisku myös auttaa ymmärtämään keskeiset asiat kansainvälisiin osaajiin liittyvistä lupakysymyksistä (oleskelulupa jne.). Tilaisuuden alussa käydään läpi tämänhetkistä osaajapulatilannetta ja pääministeri Orpon hallitusohjelman mahdollisia vaikutuksia kansainvälisten osaajien rekrytointiin.

Tietoiskussa kuulemme lyhyet puheenvuorot TE-palveluista, Work in Finlandilta, Startup Refugeesilta, StaffPointilta ja Maahanmuuttovirastolta. Näiden lisäksi kuullaan Keskuskauppakamarilta tilannekatsaus osaajapulatilanteesta ja tiivis analyysi hallitusohjelman maahanmuuttopolitiikasta.

Verkkotapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautumiset 30.10.2023 mennessä.

Ilmoittaudu 

Tiedot

Päivämäärä:
31.10.2023
Aika:
09:00-10:45

Tapahtumapaikka

Teams webinaari

Järjestäjä

Keskuskauppakamari