Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Markkinoinnin tulevaisuus on tekoälyssä

TERVETULOA TUTUSTUMAAN TEKOÄLYYN!

Kuinka tekoälyn sovelluksia voi hyödyntää yrityksen markkinoinnissa?

MYRSKY-hankkeen maksuttomassa tapahtumakokonaisuudessa sinut johdatellaan aluksi tekoälyn perusteisiin, jonka jälkeen pääset kokeilemaan käytännössä ChatGPT:n hyödyntämistä yrityksesi markkinoinnin työkaluna.

Ensimmäisenä päivänä tutustutaan tekoälyyn yleisesti ja opitaan, mitä kaikkea esimerkiksi ChatGPT voi mahdollistaa markkinoinnissa. Toisena päivänä sukelletaan käytännön sovelluksiin ja pääset kokeilemaan itse, kuinka voit valjastaa ChatGPT:n toimintoja yrityksesi markkinoinnin helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi.

Suosittelemme oman tietokoneen mukaan ottamista

Ilmoittaudu tästä: https://www.lyyti.in/tekoaly_markkinoinnissa

 

Ohjelma:

15.11 klo 10-13, BioCity, Mauno Koivisto kokouskeskus

Klo 10-11 Biohakkeri Teemu Arinan tekoälyluento

Klo 11-11:30 Lounas

11:30-13 Turku AMK:n ChatGPT -asiantuntijoiden sparraus tekoälysovelluksen käyttöönottoon yritysmarkkinoinnissa sekä yhteiskeskustelua aiheesta ja verkostoitumista muiden yrittäjien kanssa

30.11 klo 9-12, vierailukeskus Joki, auditorio Putous, 2. krs

Turku AMK:n ChatGPT asiantuntijoiden sparraus tekoälysovelluksen käytöstä yrityksesi markkinoinnissa. Jokainen pääsee itse kokeilemaan ChatGPT:n käyttöä mainoksen luomisessa asiantuntijoiden neuvojen avulla. Lisäksi yhteiskeskustelua aiheesta ja verkostoitumista muiden yrittäjien kanssa. Tilaisuus päättyy kahvi- ja lounastarjoiluun.

Tutustu tapahtuman asiantuntijoihin:

TEEMU ARINA on monipuolinen ja visionäärinen puhuja, valmentaja ja johdon neuvonantaja, jolla on vuosien kokemus pörssiyhtiöiden johtoryhmien, julkishallinnon yksiköiden, kasvuyritysten ja oman alansa pioneerien sparraamisesta liittyen digitalisaation tuomiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Hän on perehtynyt muun muassa algoritmitalouden, liiketoiminnan transformaation ja verkostovaikutusten kysymyksiin. Hän näkee, että yritysten tulee ymmärtää ja sisäistää uudet digitaaliset toimintatavat pärjätäkseen kilpailussa.

LASSE LEHTONEN on teknologia-asiantuntija joka hyödyntää työssään aktiivisesti tekoälyä.

KAI SCHLEUTKER on toteuttanut ja opettanut markkinointia parikymmentä vuotta ja on vakuuttunut tekoälyn vallankumouksellisesta voimasta.

 

Lisätietoja tapahtumista:

Timo Mieskonen
timo.mieskonen@turkuamk.fi
+358505985915

 

Muita tapahtumiamme ja lisätietoja MYRSKY-hankkeesta: https://myrsky.turkuamk.fi/

Tapahtumat järjestetään osana MYRSKY-hanketta, jonka tarkoituksena on vahvistaa yritysten muutoskyvykkyyttä yhteistyössä ammattikorkeakoulujen kanssa. Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

 

Kaikki Tapahtumat